PAOK- Panathinaikos maçını canlı izle (Maç Linki- Fatih Terim)

14.02.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 16:25

Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda Lucescu'nun yönettiği PAOK ile karşılaşıyor. Maçın linki, canlı yayını ve kanalı gibi detaylar haberde.

PAOK- Panathinaikos maçını canlı izle (Maç Linki- Fatih Terim)

AJANSSPOR HABER

Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren PAOK ve Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı finalinde karşı karşıya geliyor. Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Mircea Lucescu'nun oğlu Ravzan Lucescu'nun yönettiği PAOK ile karşılaşacak. Maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

PAOK- Panathinaikos maçı ne zaman ve hangi kanalda?

PAOK Panathinaikos maçı 14 Şubat Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak. Mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fatih Terim'in istatistikleri

Fatih Terim’in öğrencileri oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Panathinaikos son olarak kupada Olympiakos, Atromitos gibi takımlar karşısında kazanarak yarı finale kalmıştı.

PAOK istatistikleri

Razvan Lucescu yönetiminde Yunanistan Ligi’nde lider olan PAOK ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. PAOK Yunanistan Kupası son 16 turunda Volos’u mağlup ederken çeyrek finalde ise Panserraikos takımını kupanın dışına itti.

Senin için hazırladığımız haberler