CANLI | Paris Saint-Germain-PSV maçını canlı izle (Maç linki)

22.10.2024 - 10:31 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 10:42

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Paris Saint-Germain, evinde PSV'yi konuk ediyor. Paris Saint-Germain-PSV maçınIN kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Paris Saint-Germain-PSV maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

PSG ile PSV, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Parc des Princes Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye dair tüm detaylar haberimizde...

PSG - PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

PSG - PSV karşılaşması, 22 Ekim Salı günü TSİ 22.00'de oynanacak. Mücadele, tabii Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. İki takım da Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik mücadelede galibiyet arayacak.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi galibiyeti tarihe geçmişti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Paris Saint-Germain, evinde Girona'yı konuk ederken karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Paris ekibi, Avrupa'nın bir numaralı turnuvasına galibiyetle başladı ancak üç puanın geliş şekli gündem oldu.

90. dakikada sol kanatta topla buluşan PSG'nin sol beki Nuno Mendes, rakibini ekarte edip sol çaprazdan ceza sahası içine girdi. Nuno Mendes ceza sahasının içinde son çizgiye yakın noktadan topu içeri çevirdi. Girona'nın kalecisi Paulo Gazzaniga üzerine gelen topa müdahale etse de elinden kaçırdı ve top kalecinin bacak arasından ağlara gitti.

Gazzaniga'nın kendi kalesine attığı gol Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en çok konuşulan anları arasına girdi.

Senin için hazırladığımız haberler