CANLI| Plymouth - Hull City maçını canlı izle (Maç linki)

04.05.2024 - 13:36 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 13:55

İngiltere Championship'te play-off mücadelesi veren Hull City sezonun son haftasında deplasmanda Plymouth ile karşılaşacak. Maçın kanalı ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Plymouth - Hull City maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Championship'te mücadele eden Hull City, normal sezonun son maçında Plymouth Argyle deplasmanında üç puan için sahaya çıkıyor. Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür’ün formasını giydiği Hull City, ligde oynadığı son maçta berabere kalarak play-off umutlarını son maça bırakmıştı. İşte zorlu maça dair detaylar...

Plymouth - Hull City maçı ne zaman ve saat kaçta?

Championship'te sezonun son maçında Hull City, deplasmanda Plymouth ile karşılaşıyor.Plymouth - Hull City, İngiltere Championship maçı, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 14:30'da oynanacak

Plymouth - Hull City maçı hangi kanalda?

Plymouth - Hull City maçı Exxen de yayınlanacak

Premier Lig’e yükselecek takımları play-off mücadeleleri belirleyecek. Hull City ligin son haftasında 7. basamakta bulunuyor. Championship’te normal sezonu ilk 6 sırada tamamlaması durumunda Hull City, play-off’ta mücadele edecek.

Exxen nasıl izlenir?

Exxen'de üyelik oluşturmanız ve izlemeye başlamanız için exxen.com sitesine girip, 7 gün ücretsiz izle kısmından bilgilerinizi girmeniz yeterlidir. Daha sonra ise ücretli üyeliğe geçmek için ödeme yapmanız gerekir. EXXEN FREKANS BİLGİLERİ 2023Exxen dijital platform olduğu için frekans bilgileri bulunmamaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler