CANLI| Polonya- Hollanda maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
16.06.2024 - 14:38 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 14:41

Polonya ile Hollanda, EURO 2024 D Grubu ilk hafta mücadelesinde bu akşam karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detayları haberde.

CANLI| Polonya- Hollanda maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Polonya ile Hollanda, EURO 2024 D Grubu ilk hafta mücadelesinde bu akşam karşı karşıya gelecek. Hamburg'un stadyumu Volkspark'ta oynanacak mücadele merak konusu oldu. İşte maça dair detaylar...

Polonya- Hollanda maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Polonya ile Hollanda, EURO 2024 D Grubu ilk hafta mücadelesinde bu akşam karşı karşıya gelecek. Hamburg'un stadyumu Volkspark'ta oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Portekizli hakem Artur Soares Dias'ın yöneteceği mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.
 

Muhtemel 11'ler

Polonya: Szczesny, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Zalewski, Slisz, Piotrowski, Moder, Zielinski, Buksa.

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Ake, Reijnders, Schouten, Veerman, Simons, Gakpo,Depay.

Milik yok

Polonya'nın EURO 2024 öncesinde Ukrayna ile oynadığı takımın yıldızlarından Arkadiusz Milik sakatlık yaşadı. Tecrübeli golcü, 3-1 Polonya üstünlüğü ile sona eren maçın henüz beşinci dakikasında yerini Urbanski'ye bıraktı. Milik, EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı.

Lewandowski kadroda olmayacak

Polonya, Ukrayna'yı 3-1 mağlup ettikten sonra bu kez Türkiye ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-1 kazanan kırmızı-beyazlı takımda bu kez de Robert Lewandowski şoku yaşandı.

İlk yarıda sakatlanan Barcelona'nın yıldızı, 33. dakikada yerini Urbanski'ye bıraktı. Lewandowski'nin Hollanda maçında kadroda olması beklenmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler