Porto - Shakhtar Donetsk maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
13.12.2023 - 19:10 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 19:16

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile Shakhtar Donetsk karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Porto - Shakhtar Donetsk maçının canlı izle linki haberimizde.

Porto - Shakhtar Donetsk maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Porto ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya geliyor. İki takım da kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyor.

Porto - Shakhtar Donetsk maçının tarih ve saati

Porto ile Shakhtar Donetsk arasındaki Şampiyonlar Ligi maçının 13 Aralık 2023 Çarşamba günü, saat 23.00'te başlaması planlandı.

Porto - Shakhtar Donetsk maçını canlı yayınlayacak kanal

Porto - Shakhtar Donetsk maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

Senin için hazırladığımız haberler