CANLI| Preston- Blackpool Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
01.04.2023 - 12:57 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 13:01

EFL Championship 39. hafta kapanış maçında Preston kendi sahasında Blackpool'u konuk ediyor. Maçı canlı izle, maç linki ve hangi kanalda gibi detaylar haberde.

CANLI| Preston- Blackpool Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

EFL Championship 39. haftanın son karşılaşmasında bugün Preston kendi sahasında Blackpool'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

Preston- Blackpool maçı saati ve tarihi

Preston- Blackpool arasında oynanacak olan EFL Championship 39. hafta maçı bugün (1 Nisan Cumartesi) saat 14.30'te başlayacak.

Preston- Blackpool Maçı Kanalı

Preston- Blackpool arasında oynanacak olan maçın Türkiye'de yayıncısı bulunmamaktadır. Zorlu karşılaşma İngiliz kanalı SKY Sports üzerinden yayınlanmaktadır.

Preston North End Football Club Preston, Lancashire merkezli İngiltere futbol kulübü. EFL Championship'te mücadele etmektedir. 1880'de kurulan kulübün iç saha maçlarına, 23,408 kişi kapasiteli Deepdale ev sahipliği yapmaktadır.

Blackpool Football Club 1887 yılında Lancashire kıyı şeridinde bir kasaba olan Blackpool'da kurulan, İngiltere'nin futbol takımlarından biridir. Turuncu-beyaz renkleri vardır. Takımın en efsanevi ismi bu takımda tam 380 maça çıkan Sir Stanley Matthews'dir. EFL League One'de yer almaktadır. 

Senin için hazırladığımız haberler