CANLI| PSG- Real Sociedad maço kanalı ve linki (Şampiyonlar Ligi)

14.02.2024 - 16:07 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 16:11

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 tur heyecanı başladı. Zorlu maçlarda Fransa devi PSG sahasında Real Sociedad'ı konuk ediyor. Maç linki ve kanalı gibi detaylar haberde.

CANLI| PSG- Real Sociedad maço kanalı ve linki (Şampiyonlar Ligi)

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSG evinde Real Sociedad’ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati gibi detaylar haberde.

PSG - Real Sociedad mücadelesi ne zaman ve saat kaçta?

PSG - Real Sociedad mücadelesi 14 Şubat Çarşamba günü saat 23:00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen üzerinden ekranlara gelecek.

Exxen nasıl izlenir?

Exxen platformunu televizyonda izlemek için bir uygulama bulunmuyor. Uygulama olmadan bu platforma üye olup sonrasında telefonunuzdan TV'ye yansıtmanız mümkündür. Platformda üye olmak için adı ve soyadı kısımlarını doldurup istenilen bilgileri yazarak üye olmanız mümkündür.

PSG Şampiyonlar Ligi durumu

Oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan PSG, Milan ve Newcastle United’ın önünde grubu ikinci tamamlarak son 16 turuna katılmaya hak kazandı. PSG oynadığı 6 karşılaşmada rakip filelere 9 kez havalandırırken kalesinde ise 8 gol gördü.

Real Sociedad Şampiyonlar Ligi durumu

İnter, Benfica, Salzburg gibi takımlara karşı kaybetmeyen İspanyol takımı, oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde 7 gol atan Real Sociedad kalesinde sadece iki gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler