CANLI| Real Madrid - Fenerbahçe Beko Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

29.03.2023 - 16:16 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 16:24

THY Euroleague'in 31. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, bu akşam Real Madrid'in konuğu oluyor. Maçı canlı izle, maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Real Madrid - Fenerbahçe Beko Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

THY Euroleague'in 5. sırasında yer alan ve zirve takibini sürdüren temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda İspanyol devi Real Madrid'in konuğu oluyor. 31. haftada oynanacak olan zorlu karşılaşamanın kanalı ve saati merak konusu olmaya başlandı. İşte Real Madrid- Fenerbahçe Beko maçına dair detaylar...

Real Madrid- Fenerbahçe Beko Maçının Tarihi

THY Euroleague'in 31. haftasında oynanacak olan zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Beko, Real Madrid'in konuğu oluyor. İspanya'da oynanacak olan karşılaşma bugün (29 Mart Çarşamba) ekranlara gelecek.

Real Madrid- Fenerbahçe Beko Maçının Saati

Real Madrid ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak olan karşılaşmanın saati belli oldu. Zorlu karşılaşma bugün 21.45'de başlayacak.

Real Madrid- Fenerbahçe Beko Maçının Kanalı

Real Madrid Fenerbahçe Beko maçı S Sport'tan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı S Sport Plus üzerinden de takip edebilirsiniz. Ayrıca aşağıda S Sport Plus bilgileri yer alırken direkt linki de mevcuttur. Aşağıda yer alan link üzerinden üyelik açarak karşılaşmayı kesintisiz izleyebilirsiniz.

S Sport Plus’ı nasıl izler

S Sport Plus’ı Samsung marka akıllı televizyonunuzda (Tizen 3.0 ve üzeri modellerde) kullanabilir, geniş ekranda izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

S Sport Plus uygulamasını Smart TV’nizde kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın.
Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus’ı seçin.
S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde “Yükle” butonuna basın.

Uygulamanın yüklenme işlemi tamamlandığında S Sport Plus uygulamasını başlatın ve S Sport Plus’a üye olurken kullandığınız eposta adresinizi ve şifrenizi yazıp “Giriş” butonuna basarak Samsung Smart TV’nizde S Sport Plus keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler