CANLI | Real Madrid - Stuttgart Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

17.09.2024 - 12:10 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 12:27

Milli yıldızımız Arda Güler'li Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Bundesliga ekibi Stuttgart’ı konuk ediyor. İşte Real Madrid - Stuttgart maçına dair tüm detaylar...

CANLI | Real Madrid - Stuttgart Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kupanın son sahibi Real Madrid, Alman ekibi Stuttgart’ı konuk ediyor. Ancelotti’nin çalıştırdığı Real Madrid, doğrudan son 16’ya kalmak için Stuttgart karşısında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. İşte Arda Güler'li Real Madrid ile Stuttgart maçına dair tüm detaylar...

Real Madrid, çıkış yakalamak istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasında Real Madrid evinde Stuttgart’ı konuk ediyor.

Real Madrid, İspanya’da oynadığı 5 lig maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan Real Madrid, Devler Ligi’nde çıkış yakalamak istiyor.

Real Madrid - Stuttgart maçında Arda Güler oynayacak mı?

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Real Madrid'te Bellingham, Brahim Diaz, Ceballos, Alaba gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor.

İtalyan çalıştırıcı Ancelotti, Real Madrid'in son olarak Real Sociedad karşılaşmasında Arda Güler'e ilk 11'de şans verdi. Arda Güler etkili oyunuyla dikkat çekerken takımının penaltı kazandırmıştı. Ancelotti'nin Arda Güler'e ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Şampiyonlar Ligi öncesi Arda Güler gelişmesi!
Habere Git

Real Madrid - Stuttgart maçının hakemi

Halil Umut Meler’in düdük çalacağı Real Madrid - Stuttgart maçı, bugün (17 Eylül) saat 22.00’da başlayacak.

Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda?

Yeni sezonda temsilcilerimizin ve diğer Avrupa kupaları maçlarının yayın hakları TRT’de olacak.

Yapılan açıklamaya göre Real Madrid ve Stuttgart arasında oynanacak mücadele TRT’nin dijital platformu olan “tabii” ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler