CANLI| Roma- Inter maçını canlı izle (Maç linki)

20.10.2024 - 17:24 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 17:28

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 8. haftasında deplasmanda Zeki Çelik'in takımı Roma ile karşılaşacak. Maçın kanalı, linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Roma- Inter maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A’da şampiyonluk mücadelesi veren İnter, Roma deplasmanında üç puan arıyor. A Milli Takım’ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter topladığı 14 puanla zirve takibini sürdürüyor. İşte maçın kanalı, canlı yayını ve detayları...

Roma- Inter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadele bugün (20 ekim) saat 21:45’te başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

İtalya Serie A’da Napoli topladığı 16 puanla zirvede yer alıyor. Juventus ise maç fazlasıyla 16 puana ulaşırken ikinci sırada yerini aldı. Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter ise maç eksiğiyle 14 puanda kaldı ve 3. sırada yer alıyor.

S Sport Plus nasıl izlerim?

Uygulamaya “www.ssportplus.com” adresinden, App Store, Play Store ya da App Gallery üzerinden erişilebilir. Uygulama tablet ve akıllı telefonlara, Apple TV, Android TV, Chromecast cihazı, Microsoft Xbox Oyun Konsolu ve uyumlu Smart Tv cihazlarına indirilebilir.

İnter bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. İnter oynadığı maçlarda rakip fileleri 16 kez sarstı. İnter ve Milan İtalya Serie A’da geride kalan maçlarda 16 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler