CANLI| Samsunspor-Konyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

14.09.2024 - 16:09 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 16:12

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Samsunspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Samsunspor-Konyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından karşılaşmalar bu hafta oynanmaya devam edecek. Geride kalan 4 haftada gösterdiği performansla dikkat çeken ekibimiz Samsunspor, Konyaspor'u konuk edecek. Maç ne zaman ve hangi kanalda?

Samsunspor - Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Samsunspor - Konyaspor mücadelesi 14 Eylül cumartesi günü saat 17.00'da başlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak mücadele beİN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi belli oldu

Mücadeleyi Oğuzhan Çakır yönetirken yardımcılıkları ise Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık yapacak.

SAMSUNSPOR LİGE İYİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon sadece 1 deplasman galibiyeti alan Samsunspor, yeni sezonda ise Hatayspor ve Gaziantep FK deplasmanlarında aldığı galibiyetlerle dikkat çekti. Karadeniz ekibi tek mağlubiyetini Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada alırken 6 puan topladı ve 7. sırada yer alıyor.

KONYASPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Konyaspor ise ligde geride kalan 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Konuk takım Samsunspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Konyaspor oynadığı maçlarda rakip fileleri 5 kez sarsarken kalesinde gördüğü 7 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler