Sergen Yalçın'dan Dortmund maçı öncesi kadro açıklaması!

Orhan Gülek
06.12.2021 - 19:46 | Son Güncellenme: 06.12.2021 - 23:02

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında yarın Borussia Dortmund'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta teknik direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan Dortmund maçı öncesi kadro açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Borussia Dortmund maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamalarından satır başları

"Daha zinde ve güçlü oyuncularla oynayacağız"

"İyi olacağını düşündüğümüz bir turnuvaya katıldık. Bu seviyenin en üst turnuvası. Bizim için sağlıklı geçmedi. Farklı plan ve düşüncelerimiz vardı. Sakatlıklar, sorunlar, farklı kadrolarla oynamak zorunda kaldık. Dortmund karşısında farklı bir kadroyla çıkacağız, hafta sonu da maçımız var orayı da düşünmemiz gerekiyor. Daha zinde ve güçlü oyuncularla oynayacağız. Yarın puan almak için oynayacağız. Oyuncular mental olarak zorluk yaşadı, zorlu bir periyot yaşıyoruz. Buradan güçlü çıkmak istiyoruz."

"Borussia Dortmund maçında 5-6 oyuncu farklı olacak"

"Bizim için puan anlamında, başarı anlamında çok iyi şeyler yapamasak da, ciddi sorunlar yaşasak da, bize çok ciddi bir tecrübe oldu bu Şampiyonlar Ligi periyodu. Oynamamız gereken oyunlarla ilgili, planlarla ilgili ciddi bir tecrübe oldu. Borussia Dortmund maçında 5-6 oyuncu farklı olacak. Zaten bu oyuncularımız da sürekli oynayan oyuncularımız. Yarın, hafta sonunu da düşünerek biraz daha dinç ve güçlü oyuncularla başlamayı düşünüyorum. Puan, puanlar almayı istiyoruz. İyi olacağını düşündüğümüz bir turnuvaya katıldık. Bizim için sağlıklı geçmedi. Farklı plan ve düşüncelerimiz vardı. Sakatlıklar, sorunlar, farklı kadrolarla oynamak zorunda kaldık."

"Oyuncularımızın biraz dinlenmesi lazım"

"Yarın oynanacak maç iki takımın da hedefinin olmadığı bir maç. Grubu puansız tamamlamak istemiyoruz. En azından beraberlik, galibiyet alıp daha da kötü bitirmek istemiyoruz. Bizim için önemli bir oyun gibi görünüyor. İnşallah iki taraf için de güzel bir maç olur. Şampiyonlar Ligi'ne bir daha ne zaman direkt gider Türk takımları bilmiyorum, puanlama hakkında bir bilgim yok. Sezon başlarken geniş bir kadro kurduk, her kulvarda mücadele edebiliriz diye düşünürken, sezon başında yaşadığımız fazla sayıda sakatlıklar düzenimizi bozdu. Bu oyunun içinde sakatlıklar, sorunlar, artılar ve eksiler her zaman önümüze çıkıyor. Yarın da biraz daha dinç, daha güçlü oyuncularla başlamayı düşünüyorum hafta sonunu da düşünerek. Puan veya puanlar almak istiyoruz. Oyuncularımızın biraz dinlenmesi lazım. Sonuçlar oyuncuları psikolojik olarak da yormaya başladı. Onlar da çaba sarf ediyor. Onların da işi kolay değil. Birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah yarın güzel bir oyun olur."

Senin için hazırladığımız haberler