CANLI| Serik Belediyespor - Diyarbekirspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
03.12.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 10:56

TFF 2. Lig 17. haftasında Serik Belediyespor, bugün kendi sahasında Diyarbekirspor'u konuk edecek. Zorlu maç hangi kanalda, maç linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Serik Belediyespor - Diyarbekirspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig'de 17. hafta maçları başladı. Bugün  Serik Belediyespor kendi sahasında Diyarbekirspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi aramaların yanı sıra maç linki ve canlı yayın gibi aramalarda sürüyor. İşte maça dair merak edilenler...

Serik Belediyespor - Diyarbekirspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

TFF 2. Lig’in 17. haftasında Serik Belediyespor - Diyarbekirspor mücadelesi bugün saat 14.00’da Serik Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Fuchs Sports üzerinden canlı olarak yayınlacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fuchs Sports Türkiye kaç maçı yayınlanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig yayın haklarının 2022-2023 sezonundan itibaren 5 yıl boyunca Fuchs Sports Türkiye'ye verdiğini açıkladı. 92 takımın gelirlerini kalıcı olarak artırmış oldu. Maçların yayın hakkı tamamen Fuchs Sports Türkiye üzerinde yayınlanacak.

TFF 2. Lig ve 3. Lig maçları nasıl izlenir?

TFF 2. Lig ve 3. Lig maçlarını canlı izlemek için Google Play ve App Store üzerinden Fuchs Sport uygulamasını indirebilirsiniz. İndirdikten sonra maçları ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

FUCHS SPORTS ÜCRETLİ Mİ?

Fuchs Sports üzerinden yayınlanacak 2. Lig ile 3.Lig maçları iki ay süresince ülkemizde ücretsiz olacak.

Fuchs Sports üyelik istiyor mu?

Fuchs Sports resmi sitesine üyelik şart. Üye olmak için bir e posta sahibi olmanız yeterlidir. İsim- Soyisim ve e posta ile şifre belirledikten sonra izlemek istediğiniz maçı seçerek izleyebiliyorsunuz. Üyelikte herhangi bir banka ve tc kimlik numarası istememektedir.

Senin için hazırladığımız haberler