CANLI| Sırbistan - İngiltere maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
16.06.2024 - 14:58 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 15:04

Sırbistan, EURO 2024 C Grubu ilk maçında İngiltere ile karşılaşacak. Zorlu maçın kanalı canlı yayını ve maç linki gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Sırbistan - İngiltere maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 heyecanı sürüyor. Dragan Stojkovic yönetimindeki Sırbistan, sahasında Gareth Southgate'in ekibi İngiltere ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detayları haberde.

Sırbistan - İngiltere maçı ne zaman ve hangi kanalda?

C Grubu ilk hafta mücadelesinde Sırbistan ile İngiltere karşı karşıya gelecek. AufSchalke Arena'da oynanacak maç saat 22.00'de başlayacak. TRT 1'den yayınlanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Muhtemel ilk 11'ler

Sırbistan: Savic, Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic, Zivkovic, Kostic, Milinkovic-Savic, Lukic, Tadic, Vlahovic, Mitrovic.

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Trippier, Alexander-Arnold, Rice, Saka, Bellingham, Foden, Kane.

EURO 2024 C GRUBU TAKIMLARI
DANİMARKA

SLOVENYA

İNGİLTERE

SIRBİSTAN

Sırbistan sürpriz yapma peşinde

Turnuvanın sürpriz şampiyonluk adaylarından Sırbistan ise zorlu gruptan çıkmak adına İngiltere karşısında puan alma peşinde olacak. Sırplar elemelerde bulunduğu G Grubu'nu Macaristan'ın 4 puan ardında 2. sırada tamamlamıştı. 

Tadic sahne alacak

Sırbistan, Trendyol Süper Lig'den önemli bir ismi kadrosunda barındırıyor.  Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. 


İki ülke arasındaki maçlarda İngiltere'nin rakibine üstünlüğü bulunuyor.


Bugüne kadar iki ülke takımları arasında oynanan 15 karşılaşmanın 6'sını İngiltere, 4'ünü ise Sırbistan kazandı. Rakipler arasındaki 5 maç da berabere bitti.


Rekabette İngiltere'nin attığı 25 gole, Sırbistan 21 golle yanıt verdi.


Yüksek seyir zevki vadeden İngiltere - Sırbistan karşılaşmasını İtalyan Hakem Daniele Orsato yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler