CANLI | Sporting Lizbon - Lille Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

17.09.2024 - 13:03 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 13:07

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Portekiz ekiplerinden Sporting Lizbon, Fransız takımı Lille’i konuk ediyor. İşte Sporting Lizbon - Lille maçının saati, kanalı ve detayları...

CANLI | Sporting Lizbon - Lille Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlıyor. Portekiz ekiplerinden Sporting Lizbon, Lille’i konuk ediyor. Sporting Lizbon bu sezon ligde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekerken oynadığı 5 karşılaşmanın tamamını kazanırken rakip fileleri 19 kez sarstı. Lille ise 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

İşte Sporting Lizbon - Lille maçına dair tüm detaylar...

Sporting Lizbon, 3 puanla başlamak istiyor

Devler Ligi’nde Sporting Lizbon’un rakipleri arasında Manchester City, Arsenal, Leipzig gibi önemli takımlar bulunuyor. Kritik karşılaşmalardan önce hata yapmak istemeyen Portekiz gibi organizasyona üç puanla başlamayı hedefliyor.

Lille'de heaplar puan yada puanlar

Lille’in rakipleri ise Real Madrid, Liverpool, Juventus, Atletico Madrid gibi şampiyonluk hedefi olan takımlar oldu.Lille ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Sporting Lizbon'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri

  • Manchester City, Leipzig, Arsenal, Club Brugge, Lille, PSV, Bologna, Sturm Graz

Lille'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri

  • Real Madrid, Liverpool, Juventus, Atletico Madrid, Feyenoord, Sporting, Sturm Graz, Bologna.

Sporting Lizbon - Lille maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta maçları 17-18-19 Eylül tarihlerinde oynanacak. Sporting Lizbon - Lille karşılaşması ise bugün saat 22.00’da başlayacak. Mücadele Tabii Spor 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler