Trabzonspor 1-1 Giresunspor (Maç Özeti)

Ali Bozkurt
19.01.2022 - 17:59 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 22:02

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında GZT Giresunspor ile berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller ve karşılaşmadan tüm detaylar haberimizde.

Trabzonspor  1-1  Giresunspor (Maç Özeti)

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geliyor. Maç karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. 

Trabzonspor - Giresunspor maçı ne zaman, hangi kanalda?


Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda olacak olan Trabzonspor- Giresunspor maçı saat 20.00'da olacak. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek. Karşılaşmayı Ajansspor Maç Merkezi sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Linkine ulaşmak için de habere devam edebilirsiniz. Maç Merkezi linkimiz aşağıda da yer almaktadır. Ayrıca maçın canlı yayın linki de aşağıda yer alıyor. Üye olarak canlı takip edebilirsiniz.

Abdullah Avcı cezalı

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı Karadeniz ekibindeki 61. maçında sahada olamayacak. Sivasspor maçında kırmızı kart gören tecrübeli teknik adam tribünde yer alırken, takımın başında Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak olacak. 

Trabzonspor - Giresunspor 11'ler:

  • Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Vitor Hugo, Denswil, Berat, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Cornelius 

 

  • Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Aziz, Zeki, Flavio, Diabate, Shapi, Sergio, Umut

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi ve VAR hakemi kim?


Trabzonspor-Giresunspor karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını  Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Alper Akarsuç. Trabzonspor-Giresunspor maçının VAR hakemi olarak Erkan Engin atandı. AVAR'da ise Ceyhun Sesgigüzel ve Murat Erdoğan görev yapacak.
 

Trabzonspor Giresunspor maçı sakat ve cezalılar


Bordo-mavililerde milli takım kampında bulunan Kouassi, sakatlıkları devam eden Djaniny, Trondsen, Hamsik ile Covid-19 testi pozitif çıkan Nwakaeme ve Fode Koita kadroda yer alamayacak.

 

 

GZT Giresunspor'da Trabzonspor maçı öncesi 6 oyuncu forma giyemeyecek

Giresunspor'da  Hamidou Traore ile Souleymane Doukara, ülkelerinin milli takımları ile (Mali & Moritanya) Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösteriyor. Emre Taşdemir, Erol Can Akdağ ve Sankhare sakat, Joey Pelupessy cezalı..

Trabzonspor Giresunspor maçı iddaa oranları


Süper Lig'in 22. hafta maçı olan Trabzonspor-Giresunspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'un galibiyetine 1.60 oran, beraberliğe 3.35, Giresunspor'un galibiyetine ise 4.40 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 2.80, 2,5 Alt oranı 1.71, 3,5 Alt oranı 1.23, 4,5 Alt oranı 1.07 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.25, 2,5 Üst oranı, 1.89, 3,5 üst oranı 2.90, 4,5 üst oranı 4.50 oldu.

Trabzonspor-Giresunspor maçı başladı

Hüseyin Türkmen cezalı duruma düştü

4' Trabzonspor'da 4. dakikada sarı kart gören Hüseyin Türkmen cezalı duruma düştü. Türkmen gelecek hafta oynanacak Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek.

Abdülkadir Ömür sakatlandı

31' Trabzonspor'da 31. dakikada Abdülkadir Ömür sakatlandı ve maça devam edemedi. Yıldız oyuncunun yerine Yusuf Yazıcı oyuna dahil oldu.

 

Hüseyin soyunma odasına gitti

31' Karşılaşmanın 4. dakikasında sarı kart gören Hüseyin Türkmen de oyundan alındı ve direkt olarak soyunma odasına gitti. 24 yaşındaki oyuncunun yerine yeni transfer Tymoteusz Puchacz oyuna dahil oldu.

İlk yarı sonucu: Trabzonspor 0-0 Giresunspor

Giresunspor, Umut Nayir ile öne geçti

GOL | Giresunspor, Umut Nayir'in 68. dakikada attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Golcü oyuncu bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. 

Yusuf Erdoğan da cezalı

77' Trabzonspor'da 77. dakikada sarı kart gören Yusuf Erdoğan cezalı duruma düştü. Başarılı oyuncu Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek.

Trabzonspor Cornelius ile karşılık verdi

79' Trabzonspor 79. dakikada Andreas Cornelius'un attığı golle Giresunspor karşısında skoru 1-1'e getirdi. 11 gole ulaşan Danimarkalı golcünün attığı golde asist Bruno Peres'ten geldi. 

Trabzonspor uzatmada penaltı kazandı

90+4 | Trabzonspor 90+4. dakikada penaltı kazandı.  Bakasetas'ınpenaltısını Oka Kocuk kurtardı ancak hakem penaltının tekrar edilmesini istedi.

Okan Kocuk yine çıkardı

Giresunspor kalecisi Okan Kocuki ikinci kez Bakasetas'ın penaltısını çıkardı.

 

Maç sonucu Trabzonspor 1-1 Giresunspor

Senin için hazırladığımız haberler