Trabzonspor - Samsunspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
11.01.2024 - 16:16 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 22:01

Süper Lig'de Trabzonspor ile Samsunspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Trabzonspor - Samsunspor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Trabzonspor - Samsunspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16'ıncı haftasında Trabzonspor ile Samsunspor karşı karşıya geliyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla çıkışa geçen Trabzonspor, taraftarı önünde kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

GOL | 90+4' Penaltıyı kullanmak topun başına geçen Taylan Antalyalı farkı 1'e indirdi.

PENALTI | 90+3' Tait, Trabzonspor ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

90' Trabzonspor'un kullandığı korner ceza sahası yayına açıldı, Bakasetas topun gelişine çok sert bir vole vurdu. Yerden seken topu Okan Kocuk iki hamlede kurtardı.

83' Ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Bakasetas yerden çevirdi. Savunmadan seken topa Visca vurdu. Okan Kocuk topu kornere çeldi.

73' Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Zeki Yavru ortaladı. Onuachu ceza sahası dışına doğru topu uzaklaştırdı. O bölgedeki Fofana, topa gelişine vurdu. Top, kalecide kaldı.

DİREK | 71' Samsunspor'un sağ taraftan kullandığı kornerde Mouandilmadji'nin kafa vuruşu üst direğe çarparak auta gitti.

70' Emre Kılınc'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mouandilmadji vuruşunu yaptı. Uğurcan topu kornere çeldi.

54' Sağ çaprazda topla buluşan Muhammet Gümüşkaya şutunu çekti. Uğurcan topu kontrol etmeyi başardı.

53' Ceza sahası içinden Bakasetas'ın şutunda kaleci Okan Kocuk başarılı.

52' Trabzon'da müthiş bir karambol yaşandı. Emre Kılınç'ın şutu savunmadan döndü. Ceza sahası içinde üst üste vuruşların önünde Trabzonspor savunması duvar ördü. Taylan'ın çektiği şut tekrar önünde kaldı. Tecrübeli orta saha bir kez daha kaleyi denedi. Top, Uğurcan'da kaldı.

50' Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Bakasetas, savunma arkasına sarkan Visca ile oynadı. Visca'nın şutunu kaleci sağına doğru çeldi. Dönen topa vuran Fountas kaleyi bulamadı.

47' Sol kanatta Emre Kılınç'ın çevirdiği topu Holse tamamladı. Kaleci Uğurcan mutlak golü önledi.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Trabzonspor 2-0 Samsunspor

GOL | 45+1' Trabzonspor, ilk yarının son anlarında farkı 2'ye çıkardı. Paslaşılarak kullanılan kornerde Edin Visca içeri ortaladı. Paul Onuachu, kafayla yaptığı vuruşta rakip fileleri havalandırmayı başardı.

33' Samsunspor kısa paslarla savunmadan çıkmak isterken Alim kritik bir pas hatası yaptı. Rakip ceza alanı önünde bomboş durumda topu alan Visca karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yapmak yerine kaleciyi geçmek isteyince Okan Kocuk kritik bir dokunuşla mutlak gole izin vermedi.

GOL | 21' Trabzonspor, Benkovic'in golüyle 21'inci dakikada 1-0 öne geçti. Sağ kanattan kıullanılan serbest vuruşta Bakasetas ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde bomboş kalan Benkovic uçarak kafayı vurdu ve yakın köşeden ağları havalandırdı.

17' Samsunspor'un sağ kanattan gelişen atağında Taylan'dan pası alan Emre Kılıç ceza yayı gerisinden sol ayağıyla vruuşunu yaptı. Top farklı şekilde dışarı gitti.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Baniya, Benkovic, Eren, Berat, Mendy, Visca, Bakasetas, Fountas, Onuachu.

Samsunspor: Okan, Haluk Mustafa, Satka, Alim, Soner, Taylan, Bennasser, Holse, Muhammed, Emre, Mouandilmadji.

İlgini Çekebilir
Karadeniz derbisinde Trabzon fırtınası!
Habere Git

Trabzonspor - Samsunspor maçının tarih ve saati

Trabzonspor ile Samsunspor arasındaki Süper Lig maçının 11 Ocak 2024 Perşembe günü, saat 20.00'de başlaması planlandı.

Trabzonspor - Samsunspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Trabzonspor - Samsunspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Trabzonspor'da 5 eksik

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet ve Pepe forma giyemeyecek. Orsic, Denswil ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlıkları sürüyor.

Samsunspor'da 5 oyuncu yok

Samsunspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkelerinin milli takımında bulunan Olivier Ntcham, Nanu ve Kingsley Schindler, eşi hasta olduğu için izinli olan Mickael Tırpan ile sakatlığı devam eden Gaetan Laura, bu maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan sakatlığı geçen Zeki Yavru'nun durumu, maç saatinde belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler