CANLI | UCAM Murcia- Manisa Basket maçını canlı izle (Maç linki)

01.10.2024 - 15:54 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 15:56

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk hafta mücadelesinde UCAM Murcia temsilcimiz Manisa Basket ile karşılaşacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | UCAM Murcia- Manisa Basket maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk hafta mücadelesinde UCAM Murcia temsilcimiz Manisa Basket ile karşılaşacak. Zorlu maça dair merak edilen tüm detaylar haberde.

UCAM Murcia- Manisa Basket maçı ne zaman, saat kaçta?

1 Ekim Salı günü saat 21:30’da Palacio de Deportes de Murcia’da oynanacak.

UCAM Murcia- Manisa Basket maçı hangi kanalda?

1 Ekim Salı günü saat 21:30’da Palacio de Deportes de Murcia’da oynanacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 3 kanalında canlı olarak izleyebilecekler.

Manisa ilk defa gidiyor

Manisa 2024-25 sezonunun resmi bölümüne henüz başlamadı. Sezon öncesi dönemde beş maç oynadılar ve 2-3’lük bir dereceyle bitirdiler. Büyükçekmece’yi 91:75 ve Petkim Spor’u 87:79 mağlup etmeyi başardılar. Ancak Karşıyaka (85:108), Merkezefendi (83:87) ve Fenerbahçe (90:122) karşısında kaybettiler. Temsilcimiz yaz döneminde neredeyse tamamen kadro revizyonu yaşadı.

Daron Russell, Francisco Cruz, Emanuel Terry, John Roberson, James Anderson ve Ryan Luther gibi bir önceki sezonun kilit oyuncuları takımdan ayrıldı. Bu oyuncuların her birinin çift haneli sayı ortalamaları tuttuduğunu düşündüğümüzde kadrodaki yeniden yapılanmanın boyutu daha net anlaşılıyor. Yeni transferler arasında en dikkat çekici isimler, takımın liderleri olması beklenen eski NBA oyuncuları Saben Lee ve Javon Freeman-Liberty. Onlar arka alanda eski FMP oyuncusu Hugo Besson destek verecek.

Senin için hazırladığımız haberler