CANLI | Van FK- Derincespor maçını canlı izle (Maç linki)

01.09.2024 - 14:18 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 14:27

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Van FK, sezonun ilk karşılaşmasında kendi evinde bugün Belediye Derincespor’u konuk ediyor. İşte Van FK- Derincespor maçının saati, kanalı ve detayları...

CANLI | Van FK- Derincespor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig'de heyecan başladı. 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Vanspor FK, sezonun ilk karşılaşmasında kendi evinde bugün Belediye Derincespor’u konuk ediyor.

İşte Vanspor FK- Belediye Derincespor maçının kanalı

Vanspor FK- Belediye Derincespor maçının saatini, maçın yayınlanacağı kanal taraftarlar tarafından merak edilirken maçı yayınlanacağı kanalda belli oldu. Karşılaşma Youtube üzerinden canlı yayınlanıyor.

Vanspor FK- Belediye Derincespor maçının saati

Saat 14.00’da başlayan maç Van Atatürk Stadyum’nda oynanıyor ve karşılaşma TFF YouTube ekranlarında naklen yayınlanıyor.

Belediye Derincespor'da büyük değişiklik

Bu sezon, Belediye Derincespor’da köklü değişiklikler oldu. 19 futbolcu ile anlaşan Belediye Derincespor’da 10 oyuncu ile yollar ayrıldı.

Geçen sezon takımın başında yer alan Kocaelispor efsanesi Taner Gülleri ile ligde mucizevi bir son yaşayarak son hafta ligde kalmayı başaran Belediye Derincespor’da takımın başına bir diğer Kocaelispor efsanesi Nuri Çolak getirildi.

Vanspor FK’da 19 transfer gerçekleşti

Vanspor FK’da ise göreve tecrübeli teknik adam Tahsin Tam getirildi. Van ekibi 19 yeni isim ile anlaşırken, 8 isim ile yollarını ayırdı.

Kadrosunda geçen sezon Kocaelispor’da forma giyen deneyimli isim Yusuf Abdioğlu yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler