CANLI| Virtus Bologna - Kızılyıldız Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
31.01.2023 - 17:33 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 17:38

THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında Virtus Bologna, kendi sahasında Kızılyıldız'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Virtus  Bologna - Kızılyıldız Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

THY Avrupa Ligi'nin 22. haftası heyecanı başladı. Bugün Virtus  Bologna kendi sahasında Kızılyıldız'ı konuk edecek. Maçın hangi kanalda olacağı merak konusu olurken maç linki ve canlı yayın gibi aramalarda sürmeye başlandı. İşte zorlu karşılaşmaya dair detaylar...

Virtus Bologna - Kızılyıldız maçı kanalı ve saati

Virtus  Bologna - Kızılyıldız karşılaşması 31 Ocak 2023 Salı günü oynanacak. Maç saat 23.00'da S Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Partizan'a yıkıldılar

Obradovic'in yönetitği Partizan,  Nedovic'in son saniye üçlüğü maçın skorunu belirledi, karşılaşma Partizan'ın 78-79 üstünlüğü ile sona erdi

EuroLeague ekiplerinden Kızılyıldız’ın başkanı Nebojsa Covic bir basın toplantısında Partizan sportif direktörü Zoran Savic’in Campazzo davası hakkında bilgi almak için EuroLeague Oyuncular Birliği’ni (ELPA) aradığını belirtti. Covic, ''Kızılyıldız’a verilen dersleri durdurmak için konuşmanın gerekli olduğuna inanıyorum. EuroLeague’de yanlış giden her şey meğerse Kızılyıldız’ın hatasıymış! Hata yaptığımız doğrudur ama cezası yeterli değildir. Çok sayıda yalan söylendi. Medyada bazıları hikayeyi siyasallaştırmak için çırpınıyor. Biz bütçesini yayınlamış bir kulübüz. İki kez maaş bordromuzu açıkladık. Başkalarının da bunu paylaşmasına izin verin. Kızılyıldız’a yönelik saldırılar sürekli hale geldi.'' dedi.

Virtus Bologna - Kızılyıldız maçını canlı yayınlayacak kanal

Virtus  Bologna - Kızılyıldız maçı S Sport 2 kanalı ve S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlanacak.

S Sport Plus’ı TV’den izlemenin yolu

Aşağıda yer alan cihazlar ile  S Sport Plus’ı geniş ekranda izleyebilirsiniz.

Android TV
Apple TV cihazı
Google Chromecast cihazı
LG WebOS 3.0 ve üzeri Smart TV’ler
Samsung Tizen 3.0 (2017 yılı ve üzeri üretim) Smart TV’ler
Vestel ve Regal (2018 yılı ve üzeri üretim) Smart TV’ler
Vestel Android Smart TV
Philips Android Smart TV
Sony Android Smart TV
Toshiba Android Smart TV
Xiaomi Mi Box ve Mi Stick cihazı
Ayrıca HDMI kablosuyla bilgisayarınızdan yayınları TV’ye aktarabilir ya da akıllı telefonunuzla TV’niz arasında ekran paylaşımı yapabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler