CANLI | Wilki Morskie Szczecin- Aliağa Petkim Spor maçını canlı izle (Maç linki)

01.10.2024 - 16:02 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 16:05

Aliağa Petkim Spor Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında Wilki Morskie Szczecin ile karşılaşıyor. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Wilki Morskie Szczecin- Aliağa Petkim Spor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu ilk hafta mücadelesinde Wilki Morskie Szczecin temsilcimiz Aliağa Petkimspor ile karşılaşacak. İşte zorlu maça dair detaylar...

Wilki Morskie Szczecin- Aliağa Petkim Spor maçı ne zaman, saat kaçta?

Wilki Morskie Szczecin- Aliağa Petkim Spor arasındaki karşılaşma 1 Ekim Salı günü saat 19:30’da Netto Arena’da oynanacak.

Wilki Morskie Szczecin- Aliağa Petkim Spor maçı hangi kanalda?

1 Ekim Salı günü saat 19:30’da Netto Arena’da oynanacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 kanalında canlı olarak izleyebilecekler.



Petkim Spor ilk defa BCL'de

Petkim Spor oyuncuları FIBA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için elemeleri geçmek zorundaydı. Den Bosch (92:72), Cholet (76:70) ve PAOK (79:69) karşısında galibiyetler elde ettiler. Ardından hazırlık maçında Merkezefendi’yi 87:81’lik skorla mağlup ettiler. Temsilcimiz, FIBA Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvasındaki performansıyla sezonu mümkün olan en iyi şekilde açtı. Hedefleri arasında yerel ligdeki playoff başarısını tekrarlamak ve Avrupa sahnesinde kendilerini olumlu bir şekilde göstermek var. Geçtiğimiz sezon Petkim Spor normal sezonu yedinci sırada tamamlayarak çeyrek finalde yer almayı garantiledi.

Ancak orada şampiyon Fenerbahçe’ye 2-0 ile elendiler ve takımda yeniden yapılanmaya gidildi. Kilit oyuncular David Efianayi, Markel Starks ve Khyri Thomas takımdan ayrıldı. Yerlerine gelenler şimdiden umut vaat ediyor. Elemelerde çaylak arka alan ikilisi Dewayne Russell ve Breein Tyree 30 sayı ve 10 asistlik katkılarıyla mükemmel bir performans sergilediler ve bu sezon Petkim Spor’un itici gücü olmaları bekleniyor. İzlenmesi gereken bir diğer ilginç oyuncu ise İsrail takımı Bnei Herzliya’dan takıma katılan Bryson Williams.

İsrail liginde 17 sayı ortalaması tutturdu ve bu istatistikleri Türkiye’ye getirip getiremeyeceğini göreceğiz. Eğer eleme maçlarındaki savunma performanslarını tekrarlayabilirlerse, Petkim Spor kazanmaya çok daha yakın olacaktır. Rakiplerinden daha kaliteli bir kadroya sahipler, bu yüzden hücumda daha yetenekli olmalılar.

Senin için hazırladığımız haberler