Süleyman Hurma'dan 5 futbolcu için transfer açıklaması! Beşiktaş ile anlaşma tamam...

İsa Kethüda
17.06.2024 - 18:13 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 18:18

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma; Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferi, Can Keleş, Emre Bilgin, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Süleyman Hurma'dan 5 futbolcu için transfer açıklaması! Beşiktaş ile anlaşma tamam...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'e veda eden Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma'dan transfer açıklaması geldi. 

Başkan Hurma'dan Levent Mercan, Can Keleş, Emre Bilgin, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar için transfer açıklaması geldi. Hurma, TFF'deki mevcut seçim ve yabancı kuralı hakkında da konuştu.

"Süper Lig'e veda etmedik. Süper Lig'den kovulduk"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Süleyman Hurma, "Süper Lig'e veda etmedik. Süper Lig'den kovulduk... Bir grup insan bizim hakkımızı yiyerek Süper Lig'den ayrılmamızı istedi. Süper Lig'de geçen sezon adil bir oyun oynanmadı. Süper Lig'de kazananlar da kaybedenler de adil bir oyun oynandığını söyleyemez. TFF'deki mevcut seçimin erkene alınması için ilk oluşturulan imza kampanyasında tüm kulüpler vardı. Bu kulüpler içinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da vardı. 

İlgini Çekebilir
İsmi Beşiktaş ile anılmıştı! Menajeri transferi duyurdu
Habere Git

"TFF'deki 18 Temmuz'daki seçimde mevcut yönetim gitmeli"

Fakat sonrasında ayrılan kulüpler oldu. Buradaki sayı da bir elin parmaklarını geçmez diyebilirim. Geçmişi artık konuşmanın anlamı yok. TFF'deki 18 Temmuz'daki seçimde mevcut yönetim gitmeli. Mevcut TFF devam ederse gelecek sezon oynanmaz, oynanması da mümkün değildir. TFF'de bir seçim olacak günün sonunda kulüplerin takdiridir, bekleyelim görelim. Kişilerin değişmesinin anlamı ve önemi yok. Zihniyeti değiştirmemiz lazım" dedi. 

Bayramdan sonra transferi açıklanacak

"Levent Mercan, Fenerbahçe'ye transfer oldu mu?" sorusuna ise Başkan Hurma, "Levent Mercan'ın transferiyle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bayram sonrasında netice alınacaktır. Levent Mercan'ın transferiyle ilgili takım ismi söylemeyeyim. Çünkü resmi bir ağızdan karşılıklı uzlaşıp açıklayalım dediğimiz bir şey olmadığı için saygısızlık yapmayalım" cevabını verdi. 

Can Keleş'e Bundesliga'dan talip var

Can Keleş'in transferi hakkında ise Hurma, "Can Keleş için birçok teklif var. Bundesliga'dan bir teklif geldi. Ancak gelen teklif bizi tatmin etmedi" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor 2 transferi bitirdi! Yıldız futbolcu formayı giydi...
Habere Git

3 transfer bitti...

Emre Bilgin, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'la anlaştıklarını belirten Süleyman Hurma, "Berkay Vardar ve Emirhan Delibaş transferleri bitme noktasına geldi. Emre Bilgin ile devam edeceğiz. Beşiktaş kulübü ve oyuncu ile anlaştık" şeklinde konuştu ve ekledi: 

Güven Yalçın'a veto 

"Güven Yalçın düşündüğümüz oyuncular arasında yok. Genoa'ya teklif yapmadık" 

Servet Yardımcı'nın ekibinde olacak mı? 

"Süleyman Hurma, Servet Yardımcı'nın ekibinde olacak iddialarına ise "Servet Yardımcı konusu için şu an erken. Servet Bey bizim çok sevdiğimiz saygı duyduğumuz birisi. Aynı zamanda UEFA'da da görev alan bir isim. Servet Yardımcı bizden destek ve yardım istedi. Desteğimizin şekli ilerleyen günlerde belli olacak" açıklamasını yaptı. 

Yabancı kuralı için talep var 

Yabancı kuralı için ise Süleyman Hurma, "Mevcut Federasyonun yabancı kuralı hakkında almış olduğu bir karar var. Fakat gruplardan da bu sayının 14 olması noktasında talep var. Bu süreç seçimden sonra netlik kazanacaktır" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler