Canlı yayında açıkladı: "Emre Kılınç'la görüştük. Fenerbahçe'den Emre'ye gelen teklif yok"

27.12.2018 - 14:49 | Son Güncellenme: 27.12.2018 - 17:49

Canlı yayında açıkladı: "Emre Kılınç'la görüştük. Fenerbahçe'den Emre'ye gelen teklif yok"

Antalya Belek’te kamp yapacak olan Boluspor’da başkan Necip Çarıkçı Uğur Akdemir ve Franck Etoundi ile yolların ayrıldığını belirtti. Başkan Çarıkçı yaptığı açıklamada Billal Sebaihi ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

İsmi Fenerbahçe'yle anılan eski oyuncusu Emre Kılınç'la ilgili olarak ise Çarıkçı, "Emre Kılınç'la görüştük. Fenerbahçe'den Emre'ye gelen teklif yok" dedi. 

Necip Çarıkçı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. İşte detaylar....

Çarıkcı ayrıca Nazilli Belediye’de oynayan Yasin Dülger’in geri dönebileceğini 2 yarıda Boluspor’da forma giyebileceğini belirtti.

“10 numara arıyoruz”

Çarıkçı “Devre arasında iyi hazırlanıp 2. yarıya ilk yarıda olduğu gibi iyi başlamak istiyoruz. 4 transfer yapacağız. 4 mevkiiyi de belirledik. Golcü alacağız, 10 numara arıyoruz. Bir sağ bek bir de sol bek düşünüyoruz. Mali yapımızı bozmadan transfer yapmak istiyoruz. Hocamızla sorunları tespit ettik. Kendisi ile devam ediyoruz. Geçmişi bırakıp 2. yarıda daha iyi hata yapmayan bir Boluspor izlettirmek istiyoruz. Nazilli’de oynayan Yasin Dülger bizim futbolcumuz. Kulübü ile sorunları var, geri dönebilir. 2. yarıda ondan faydalanmak istiyoruz” dedi.

“Kendisine bunu ilettik”

Billal Sebaihi ile de yolların ayrılacağını belirten başkan Çarıkcı “Kendisine bunu ilettik” şeklinde konuştu. 

“Umut Meraş’ın transferinde yüzde 20 pay sahibiyiz. Emre'ye teklif yok'

Emre Kılınç ve Cengiz Umut Meraş ile gurur duyduklarını belirten Necip Çarıkçı “Cengiz Umut Meraş’ın transferinde yüzde 20 pay sahibiyiz. Emre Kılınç’ın transferinden pay sahibi değiliz. Emre ile görüştük. Emre'ye Fenerbahçe'den gelen resmi bir teklif yok. Altyapımızdan yetişen futbolcu. Boluspor onlar gibi oyuncuları çıkartmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler