Canlı yayında açıkladı: "Fenerbahçe'de Rodriges çok yakın! Ndiaye de olabilir..."

11.07.2019 - 19:20 | Son Güncellenme: 11.07.2019 - 19:20

Canlı yayında açıkladı: "Fenerbahçe'de Rodriges çok yakın! Ndiaye de olabilir..."

Galatasaray'ın eski futbol direktörü Cenk Ergün'den Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'in Fenerbahçe'ye transferi için son dakika açıklaması geldi.

Cenk Ergün, ismi İtalyan ekipleriyle anılan Dorukhan Toköz ve Fatih Kurucuk hakkında da konuştu. 1. Lig'i de yorumlayan Ergün, ülkemizde sportif direktörlük kavramının henüz net bir şekilde uygulanmadığını açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cenk Ergün şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'nin Badou Ndiaye'ye ilgisi var. Fenerbahçe'den Ndiaye'ye bir teklif ulaştı. Ndiaye, Fenerbahçe'ye transfer olmak için düşünüyor. Ndiaye ile konuştum. Ndiaye, Fenerbahçe'nin bir opsiyon olduğunu fakat bu durumun şu anda erken olduğunu söyledi. Ndiaye, Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Şu anda bu transfer için kesin ifadeler kullanamam ama olma ihtimali var"

RODRİGUES ÇOK YAKIN...

"Garry Rodrigues bizim takımımıza Paok'tan gelmişti. Takımımıza 2 sezonda çok önemli katkılar sağladı. Rodrigues, Fenerbahçe'ye çok yakın. Ndiaye'nin de transferi olabilir"

DORUKHAN TOKÖZ, UDİNESE'YE TRANSFER OLACAK MI?

"Geneo'nın Fatih Kurucuk için transfer teklifi var. Udinese'den Dorukhan Toköz için de bir istek söz konusu. Udinese'nin teknik direktörü Igor Tudor'un ciddi şekilde Dorukhan'a ilgisi var. Fakat Dorukhan'ın Udinese'ye transferinde somut bir adım yok. Şu anda Beşiktaş'ın istediği rakamlarla Udinese'nin ödeyebileceği rakamlar arasında ciddi fark var"

'FEGHOULİ'NİN SÖZLEŞMESİNDE MADDE VARDI'

"Deniz Türüç, Türkiye'de kendini çok geliştirdi. Kayserispor, Deniz'in transferine kolay kolay müsade etmeyecektir. Deniz bir takıma transfer olursa mutlaka başarılı olacaktır. Feghouli için Arap kulüpleriyle ilgili özel bir madde vardı. Şu anda bu madde devam ediyor mu? Bunu bilmiyorum. Bu konuda yorum yaparsam sıkıntı oluşabilir. Galatasaray için Alex Teixeira iddiası benim de kulağıma geldi"

1. LİG YORUMU...

"Paraşüt ödemesi 1. Lig'de avantaj sağlayacaktır. Bursaspor maddi olarak çok sıkıntı yaşıyor. Hataysspor bu sezon yine favori olacaktır. Karagümrük'ten ben bu sezon bir sürpriz bekliyorum. Adana Demirspor'un yatırımı bu sezonda devam edecek gibi... 1. Lig'de kısa vadede değişiklikler olabiliyor. Kulüpler uzun soluklu düşünürlerse başarılı olacaklardır. Sportif direktörlük kavrmamı ülkemizde henüz oturmuş bir kavram değil. Umarım bu konuda çalışmalar yapılır"

Senin için hazırladığımız haberler