Canlı yayında açıkladı: "Galatasaray'da oynamaya açığım"

05.08.2020 - 17:25 | Son Güncellenme: 05.08.2020 - 17:28

Göztepe'yle olan sözleşmesinin sonuna gelecek tecrübeli kaleci Beto'nun Galatasaray'a transferi gündemde... Radyospor'a özel açıklamalar yapan Beto, Galatasaray'a transfer olacak mı? Göztepe'yle sorun yaşadı mı? İşte detaylar...

Canlı yayında açıkladı: "Galatasaray'da oynamaya açığım"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın Spor Kazanı programına bağlanan 38 yaşındaki Portekizli kaleci Beto, Göztepe'den ayrılışını ve Galatasaray'a transfer durumu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

"Göztepe neden böyle yaptı, anlamış değilim"

Göztepe'nin kendisine yeni sözleşme vermediğini dile getiren Beto, "Göztepe'de kontratım bitti ve onlardan bir teklif almadım. Bu koşullarda orada oynayacağımı düşünmüyorum. Niye bana yeni sözleşme vermediler, anlamış değilim. Muhtemelen bu kulübün bir politikası." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'da oynamaya açığım"

Galatasaray'da forma giymek istediği vurgulayan deneyimli kaleci, "Menajerimin elinde birçok kulüpten teklif var. Bana kulüplerden detay vermedi. Ama teklifler var, bekliyoruz. Galatasaray'da oynamaya açığım, koşullar oluşursa benim için büyük bir meydan okuma olur. Galatasaray'da oynamak fırsat olur, orada oynama fikrine sıcak bakıyorum. Muslera kişisel olarak arkadaşım, onunla iyi anlaşacağımızı düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Üç sezon Göztepe'deydi

2017 yaz transfer sezonunda Sporting'den Göztepe'ye transfer olan Beto, üç sezon boyunca sarı-kırmızılı takımda istikrarlı ve başarılı bir grafik sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler