Hüseyin Eroğlu'ndan Samsunspor Ve Galatasaray Açıklaması

Salim Manav
27.09.2022 - 15:22 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 15:31

Samsunspor ile sözleşme imzalayan Hüseyin Eroğlu, kırmızı-beyazlılarla anlaşma sürecini anlattı. Eroğlu'ndan canlı yayında Galatasaray itirafı da geldi. Detaylar haberimizde...

Hüseyin Eroğlu'ndan Samsunspor Ve Galatasaray Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Yılport Samsunspor teknik direktörlük görevi için Hüseyin Eroğlu ile sözleşme imzaladı. 

Samsunspor'a gidiş sürecini anlatan Eroğlu, yaz transfer döneminde Galatasaray'da başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinden Adnan Sezgin'le görüştüğünü ve anlaştığını açıkladı. 

Hüseyin Eroğlu, "Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'da başkan olsaydı futbol direktörlüğü görevi için anlaşmıştık" dedi.

Yıldırım ile 4 saatlik görüşme

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hüseyin Eroğlu, "Başkanımız Yüksel Yıldırım ile dört saatlik görüşmemizin ardından anlaştık. Bu görüşmede ortak bir hedefte olduğumuzu gördük. Samsunspor'la ilgili çok hazırlıklıydım, biliyorsunuz ki bir buçuk yıl önce böyle bir süreç yaşanmış fakat nasip olmamıştı. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi ve ekledi: 

Hedefim Bundesliga

"Ben buraya gelirken hedefin ne olduğunu biliyorum. Hep birlikte yeni bir düzen oluşturduk, bu birliktelik bizi şampiyonluğa götürecek. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız. Büyük Samsunspor taraftarına söz veriyorum; 11 yıl sonra bu hasret bitecek. Samsunspor'la elde edeceğimiz başarılar her iki tarafı kısa ve uzun vadede mutlu edecek. Kişisel olarak uzun vadede hedefim Bundesliga'da çalışmak" 

İlgini Çekebilir
Yüksel Yıldırım: “5 yılda Samsunspor’a 70 milyon Dolar harcadım”
Habere Git

"Futbol direktörlüğü görevi için anlaşmıştım"

"Galatasaray ve A Milli Takım'dan teklif aldınız mı? sorusuna Eroğlu, "Milli Takımlar Gelişim Direktörlüğü konusunda birçok kez konuşuldu. Kamuoyu bu görevi bana yakıştırıyordu. Ancak hiçbir teklif almadım. Sezon başı Galatasaray'la ilgili bir görüşmem oldu. Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinden Adnan Öztürk ile de görüşmüştüm, futbol direktörlüğü görevi için anlaşmıştım. Eğer ki Eşref Hamamcıoğlu başkan olsaydı, göreve başlayacaktım" cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler