Serdar Bozkurt, Iğdır FK'da devam edecek mi? Resmi açıklama

İsa Kethüda
03.06.2024 - 16:09 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 16:14

Son dakika transfer haberi: 2. Lig Play-Off final maçında 1461 Trabzon'u yenen ve adını 1. Lig'e yazdıran Iğdır FK'da Serdar Bozkurt geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Serdar Bozkurt, Iğdır FK'da devam edecek mi? Resmi açıklama

Salim MANAV - AJANSSPOR

Lig'de Amedspor ve Esenler Erokspor'un ardından Play-Off'ta Iğdır FK 1. Lig'e yükseldi.

Doğu Anadolu kulübü Play-Off final maçında 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup etti ve adını 1. Lig'e yazdırdı. 

Iğdır FK'da teknik direktör Serdar Bozkurt geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Iğdır FK'da kalacak 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Serdar Bozkurt, "Iğdır FK'yla bir üst lige çıktığımız için çok mutluyum. 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu'nun açıklamasına katılmıyorum. Sizler televizyon başında karşılaşmayı takip ettiniz. Kırmızı kart pozisyonu çok net. Hak ettiğimimiz bir galibiyet oldu. Kazandığımız için bir iskele çıktığımız için çok mutluyum" dedi. 

Serdar Bozkurt'tan devam sinyali 

"Iğdır FK'da devam edecek misiniz?" sorusuna ise Bozkurt, "Iğdır FK'da ben ve ekibim çok mutluyuz. Yönetimle aramızda bir problem olacağını düşünmüyorum. Bugün akşam şampiyonluk kutlaması var. Hafta içerisinde yönetimle oturup konuşacağız, gelecek sezonun planlamasına başlayacağız" cevabını verdi.

"Hak ettim değer verilmedi"

Iğdır FK, Bandırmaspor ve Ankara Demirspor'da şampiyonluklar yaşayan Serdar Bozkurt, yeterince kendisine değer verilmediğini ifade etti ve ekledi: 

"Serdar Bozkurt ismine yeterince değer verildiğini düşünmüyorum. Ne yazık ki ülkemizde eski şöhret futbolculara karşı, popülizme karşı bir albeni var. Serdar Bozkurt olarak uzun yıllar şef scout, yardımcı antrenör, 3  Lig'den 1. Lig'e kadar tüm liglerde görev aldım. Fakat ülkemizde bazı şeyleri aşamıyoruz. Umarım bu statüko değişir. Çünkü antrenörlük ve futbolculuk birbirinden ayrı çok farklı alanlar... Medyada yeterince PR'ımın olmadığını da düşünüyorum. Yani başarı ölçütü PR mı? Bence insan kendini anlatmamalı, toplum ve kamuoyunu ona değer vermeli" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler