Canlı yayında açıkladı! Robinho için flaş karar!

28.11.2018 - 16:00 | Son Güncellenme: 28.11.2018 - 19:00

Canlı yayında açıkladı! Robinho için flaş karar!

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Medipol Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hakan Keleş, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Başakşehir maçı yorumu

Medipol Başakşehir maçı hakkında öngörüde bulunarak sözlerine başlayan Hakan Keleş, "Beşiktaş maçı öncesi Sayın Başkanımız Mecnun Odyakmaz takımı Beşiktaş maçına benim hazırlamamı istedi. Beşiktaş karşılaşmasını kazandık. Sonrasında benimle devam kararı alındı. Ç. Rizespor maçında iyi oynamamıza rağmen berabere kaldık.Son iki haftada 4 puan kazandık.  Bu hafta deplasmanda Başakşehir'le karşılaşacağız. Başakşehir karşılaşmasının güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bu tip maçlar oyuncuların kendini gösterdiği karşılaşmalar. Karşımızda çok iyi bir takım var. Onlardan daha fazla istersek, daha fazla mücadele edersek kazanabiliriz" dedi.

'Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'

Kariyer hedefinden de bahseden Keleş, "Üzerimde baskı yok. Bu görevin üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Kariyer hedefim şu anda Sivasspor'da başarı sağlamak, bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

'Robinho'yla yeni sözleşme...'

Robinho'yla ilgili gündeme gelen sözleşme yenilenecek haberleriyle ilgili olarak ise Hakan Keleş, "Robinho bizden memnun, biz de Robinho'dan mennunuz. Yönetimimiz yeni sözleşme için görüşmelerini sürdürüyor. Çok az prüz kaldı. İnşallah yeni sözleşme imzalanacak diye düşünüyorum" diye konuştu.

'Emre Kılınç A Milli Takım'da olması gereken bir oyuncu'

Douglas ve Emre Kılınç hakkında da konuşan Keleş sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Douglas, E. Y. Malatyaspor maçında da kırmızı kart gördü. Rizespor maçındaki ikinci sarı kartının ağır olduğunu düşünüyorum. Mücadelede 10 kişi kalmamız sıkıntı yarattı. Fakat takımımın kazanmama arzusu beni mutlu etti. Ben, Boluspor'da da Emre'yle birlikte çalıştım. Emre çok yetenekli bir oyuncu, A Milli Takım'da olması gereken bir oyuncu. İnşallah Emre'yi milli takıma çağrırlar ve bu başarıyı yakalar"

Senin için hazırladığımız haberler