Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'dan Eyüpspor Ve Çağlayan Menderes Sözleri

Ali Bozkurt
26.03.2023 - 00:29 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 08:24

Sakaryaspor'da teknik direktör Taner Taşkın; Bodrumspor galibiyeti, Eyüpspor maçı ve yeşil-siyahlı takımın hedefleri hakkında konuştu. Detaylar haberde.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'dan Eyüpspor Ve Çağlayan Menderes Sözleri

AJANSSPOR HABER

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın gündeme dair açıklamalar yaptı. Taşkın, Bodrumspor galibiyeti hakkında yormumlarda bulunurken Yeşil-Beyazlı ekibin gelecek sezonlarının planlaması hakkında da açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Bireylerin bu iki camianın arasını bozmasını istemem''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Bodrumspor maçının zor bir maç olacağını biliyorduk. 6 puanlık bir karşılaşmayı kazandık. İlk yarısı ve ikinci yarısı farklı bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Seyircisiz maç hiç zevkli olmuyor. Samsunspor maçında 2 maç ceza alacak bir görüntü yoktu. TFF'nin kararına saygı duyuyorum. İki güçlü camia; bireylerin bu iki camianın arasını bozmasını istemem. Futbolcular, biz teknik direktörler gelip geçiciyiz. Burak Süleyman güzel konuştu, ardından Zeki Yavru'nun açıklaması oldu ve biz de cevap verdik. Seyircimizin yanımızda olmaması bizi üzdü ancak maç öncesinde bize moral verdiler" ifalerini kullandı ve ekledi: 

Hedefimiz Süper Lig

"Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Eyüpspor maçında kazanmak istiyoruz. Her hafta ligde dengeler değişiyor. Bu dengeler değişirken ilk 3 sırada olmak bizim için çok önemli. Süper Lig'e çıkma arzumuz üst düzeyde, içeride inanmışlık var. Eyüpspor, Rize maçında puan kaybedip gelirse final maçı olacak" 

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor-Samsunspor maçı PFDK'da!
Habere Git

Çağlayan Menderes'e övgü dolu sözler

23 yaşındaki savunma oyuncusu Çağlayan Menderes hakkında konuşan Taşkın, "Çağlayan Menderes şansını iyi kullandı. Çağlayan'ın Türk futboluna damgasını vuracağını düşünüyorum. Türk futboluna iyi bir stoper geliyor. Altyapımızda iyi futbolcularımız var. Şu anda 4 futbolcumuz da bizimle birlikte antrenmanlara çıkıyor" dedi.

TFF 1. Lig Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler