Canlı yayında Banega açıklaması: "Önümüzdeki hafta..."

27.06.2019 - 19:17 | Son Güncellenme: 27.06.2019 - 19:17

İspanya'nın saygın gazetelerinden biri olan ABC'de çalışan Roberto Arraccho, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ın Banega için Sevilla'ya resmi teklifte bulunmadığını açıklayan Arrocho, "Sevilla'nın yeni bir teknik direktörü var ve Banega'nın takımda kalmasını istiyor. Sözleşme uzatma konusunda yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Banega Sevilla'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık da 3 milyon Euro istiyordu. Şu anda somut bir gelişme yok ama Galatasaray'ın ikna etme becerisine bağlı. Önümüzdeki hafta somut gelişmeler yaşanmasını bekliyoruz. Şu ana kadar Galatasaray'ın resmi bir teklifi yok ancak yaklaşımını biliyoruz. Banega'ya tek resmi teklif Boca Juniors'tan geldi ancak oyuncu kulüple anlaşamadı." dedi.

Fenerbahçe, Kjaer'i istiyor mu?

Öte yandan Fenerbahçe'nin Kjaer'i transfer edeceği iddiaları hakkında da bilgi veren Roberto Arraccho, "Lopetegue, Simon Kjaer'i kadroda düşünmüyor. Sevilla'ya Fenerbahçe'den resmi teklif veya yaklaşım yok. Sevilla kulübü onun satışını arzu ediyor. Yeni bir gelişme yok, onun için beklemek lazım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler