Canlı yayında çarpıcı sözler: Net bir gol iptal edildi!

23.04.2018 - 19:56 | Son Güncellenme: 23.04.2018 - 19:56

Canlı yayında çarpıcı sözler: Net bir gol iptal edildi!

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe evinde Antalyaspor'u 4-1 yendi. Bu karşılaşmayı yayıncı kuruluşun yorumcuları Tümer Metin ve Tuncay Şanlı değerlendirdi. 

Şansal Büyüka'nın moderatörlüğünde yayınlanan beIN Final programında yapılan değerlendirmelerden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Fenerbahçe’nin 4-1 kazandığı Antalyaspor maçında son periyot hariç Aatif, çok ortada görünmese de Giuliano ve Roberto Soldado benim için ön plana çıkan 3 isim oldu.  

"Net bir gol iptal edildi"

Benim gözlemim hakem iyi göremedi. Net bir golün iptal edildiğini düşünüyorum.

"Golde üst üste 3 hata bireysel hata vardı"

Fenerbahçe’de Doukara’nın atılan golünde 3 tane bireysel hata üst üste geldi. Skrtel ve Neustadter hata yaptı. Buna Volkan Demirel de eklendi.

"Alanyaspor - Galatasaray maçı uzun süre unutulmaz"

Alanyaspor – Galatasaray maçı uzun süre unutulmayacak, hafızlardan silinmeyecek bir maç olabilir. Galatasaray 2-0 öne geçtikten sonra 2-2 oldu. Alanyaspor taraftarı senin üzerinde baskı kuracak bir taraftar değil. Dolmabahçe ya da Kadıköy’deki gibi bir bir baskı yok. Terim’in takımlarında defansif kurgu her şeyin önünde gelir.

"Fenerbahçe şampiyonluk yarışından kopmadığını gösterdi"

Fenerbahçe yarıştan kopmadığını camiaya gösterdi. Bireysel hatalar konusuna gelince… Bu sezon toplam 9 tane bireysel hata yapılmış. Kaybedilen puanları eklediğinizde Fenerbahçe farklı bir yerde olabilirdi. Çok iyi bir oyun yoktu ama sonuç vardı. Bundan sonraki maçlarda da çok iyi oyun değil, puan beklenecektir.

Aatif ve Soldado yorumu

Ben de Aatif’in attığı gole benzer bir gol atmıştım. Elazığ maçıydı. Kaval ile ayak üstü karışımı bir vuruş yapmıştım. Aatif da buna yakın bir gol attı. Fenerbahçe'de Soldado’nun da atletik bir yapısı var. Bitirişi de gol pozisyonunda gerçekten iyi yaptı.

"Net bir goldü, hakem göremedi"

Hakem ofsayt pozisyonunu iyi göremedi. Net bir gol iptal edildi. Fenerbahçe’de Skrtel gibi bir oyuncunun yaptığı hata da dikkat çekici. Neustadter de telafi edemedi.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

"Soldado bir golcünün yapması gerekeni yaptı"

Fenerbahçe’de Soldado bitiriciliğini gösterdi. İyi koştu, soğukkanlıydı. Bir santraforun yapması gereken şeyleri yaptı Soldado.

Aatif'in attığı gol hakkında

Aatif tabelaya etki etmeye başladı. Attıkça da açılırsın. Öyle de oldu. Aatif, ilk golde Allah ne verdiyse kapattı ve top iyi yere de gitti, gol oldu.

Senin için hazırladığımız haberler