Canlı yayında flaş açıklama: "Banega Sevilla'da kalacak"

10.07.2019 - 15:19 | Son Güncellenme: 10.07.2019 - 18:19

Galatasaray, Banega'yı ve Roque Mesa'yı transfer edecek mi? Sevilla, Fernando için ne kadar bonservis bedeli ödeyecek? Fenerbahçe, Kjaer transferinde aşama kaydetti mi? Detaylar haberimizde...

Canlı yayında flaş açıklama: "Banega Sevilla'da kalacak"

AS Gazetesi Sevilla temsilcisi Jose Antonio Espina, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak transfer gündemi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Espina, Sevilla'nın Galatasaray'a Fernando için 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini söyledi.

Öte yandan Espina Kjaer, Banega ve Mesa transferleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Jose Antonio Espina'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Banega Sevilla'da kalacak"

Sevilla bu sabah transferi bitirdi. Galatasaray'a Fernando için 4 milyon Euro önerecek. Teyit edemedim ama Fernando'nun 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı yönünde bir bilgi edindim. Oyuncu 2 milyon Euro kazanacak. Banega Galatasaray'a gitmeyecek, Sevilla'da kalacak.

"Galatasaray'dan resmi bir teklif yok"

Galatasaray'dan yana Mesa'ya bir ilgi var ancak Sevilla'ya resmi bir teklif ulaşmadı. İki kulüp anlaşır mı bilmiyorum ama oyuncu, Galatasaray'ın ilgisinden haberdar.

Bu oyuncunun çıkışı mümkün. Teknik direktör bu sezon Mesa'yı kadrosuna düşünmüyor.

Fenerbahçe, Kjaer'i transfer edecek mi?

Kjaer için Fenerbahçe'den Sevilla'ya kiralama teklifi geldi ama bu teklif reddedildi. Sevilla, Kjaer'i satmak istiyor. Bonservisi 4, 5 milyon Euro civarında. Bu transfer konusunda iki kulüp anlaşabilir mi, bence bu mümkün. 

Senin için hazırladığımız haberler