Canlı yayında flaş açıklama: "Falcao dahil 3 yeni transfer..."

19.08.2019 - 19:53 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 17:01

Galatasaray, Falcao'yu transfer ettikten sonra bir forvet daha transfer etmek istiyor. Orta sahadaki hedef ise Mehmet Topal...

Canlı yayında flaş açıklama: "Falcao dahil 3 yeni transfer..."

Galatasaray, Falcao'yu hakkında ne zaman resmi açıklama yapacak? Radyospor'a bağlanan eski Galatasaray yöneticisi Cem Kınay, sarı kırmızılı takımın transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına konuk olan Cem Kınay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Falcao için resmi açıklama ne zaman yapılacak?

Falcao dahil olmak üzere Galatasaray'dan 3 tane transfer bekliyorum. Falcao için Galatasaray'dan birkaç saat içinde bir açıklama bekliyorum. Her kafadan bir ses çıkmaya başladı.

En geç yarın bir açıklama bekliyorum. Transferin önünde bir engel kaldığını düşünmüyorum. Son anda pürüzler çıksa da Galatasaray bu pürüzleri halleder.

Oyuncu buraya gelmek istiyor. Bu transferin zor olacağını zaten konuşmuştuk. Galatasaray, Türkiye'de şampiyonluk istiyor ama Şampiyonlara Ligi'nde de başarı istiyor. Dolayısıyla Galatasaray'ın bir an evvel Şampiyonlar Ligi'ne hazır olması lazım.

Galatasaray yönetimi transfer konusunda elinden geleni yapıyor. Biz de kombine bileti, forma alarak kulübe katkı sağlamalıyız.

"Mehmet Topal ve bir forvet daha..."

Bence Galatasaray orta sahaya bir oyuncu ve bir tane de forvet alacak. Orta sahaya Mehmet Topal'ı alabilir. Fatih hoca onu istiyor. Bir tane de forvet alacak. İsim konusunda bir bilgim yok.

Galatasaray'ın en önemli sıkıntısı oyuncu satışı yapamaması. Yönetimin elini bağlayan konu bu. Kontenjanı da boşaltması lazım. Yönetim bu karışıklığı çözmeye çalışıyor.

"Transfer çalışmaları çok düzgün gidiyor"

Galatasaray sürekli bir transfer çalışması içerisinde. Bu sene transferler çok düzgün gidiyor. Çok önemli transferler yaptı. Falcao, Seri, Nzonzi çok önemli transferler. Biz bu oyuncuları kiralasak bile ciddi hamleler. Taraftarlara ricam, sabırlı olmaları ve morallerini bozmamaları.

Hasan Şaş'ın istifası ve kulübe geri dönmesi üzerine...

Galatasaray iyi bir yolda ve rakiplerinin önünde. Biz de başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları desteklemeliyiz. Hasan Şaş'ın istifasına üzüldüm ama Fatih hocanın onu geri alacağını biliyordum. Artık teknik heyetin tribünde durması bile mümkün olmuyor. Soyunma odasına rakip takımın yöneticileri girmeye çalışıyor. Federasyonu bu güvenliği sağlamalı. Hasan Şaş ya da başka biri ne fark eder ki...

Senin için hazırladığımız haberler