Canlı yayında flaş açıklama: "Falcao'nun Galatasaray'a transferi..."

22.07.2019 - 16:59 | Son Güncellenme: 22.07.2019 - 19:59

Spor Toto Süper Lig'de transfer çalışmaları devam ediyor. Falcao, Eljif Elmas, Yusuf Yazıcı, Boateng ve Vitor Hugo transferinde son durum ne? İşte transfer borsası...

Canlı yayında flaş açıklama: "Falcao'nun Galatasaray'a transferi..."

Ligin başlamasına 1 aydan daha kısa bir süre kalmasına rağmen transfer çalışmaları bütün ekipler için aynı yoğunlukta devam ediyor. Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Napoli'ye satarak FFP konusunda elini rahatlattı. Trabzonspor'da ise Yusuf Yazıcı'nın geleceği merak ediliyor.

Galatasaray'da hedef Falcao

Diagne ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray'da ilk hedefin Falcao olduğu iddia edilmişti. Hatta dış basında çıkan bazı haberlere göre Galatasaray ile Falcao prensip anlaşmasına varmış durumda!

Boateng iddiası

Öte yandan Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın Ganalı forvet Boateng'i kadrosuna katmak için girişimde olduğu iddia ediliyordu.

Radyospor'a açıkladı! Transfer...

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Lorenzo Di Caprio bu transfer gelişmeleri hakkındaki son bilgileri paylaştı.

Falcao'nun Türkiye'ye gelmeyeceğini düşündüğünü söyleyen Di Caprio'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ben Falcao'nun Galatasaray'a gideceğini düşünmüyorum. Bu transfer zor. Fikirlerim çıkan haberlerle uyuşmuyor. Onun önceliği Türkiye değil.

"Eljif en geç cuma günü takıma katılacak"

Napoli, Fenerbahçe'ye 16 milyon Euro ödeyecek. 5 yıllık kontrat imzalandı. En geç cuma günü takıma katılacak. Çok kısa bir sürede Eljif'in Carlo Ancelotti'nin sistemine yerleşeceğini düşünüyorum.

"Lazio'nun Yusuf'u transfer etmesi çok zor bir ihtimal"

Lazio, Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor ama bu transfer Lazio için şu süreçte zor. Lille, Yazıcı'ya teklifini sundu. Yusuf da Lille'e gitmek istiyor. Lazio'nun bu transferde işi zor.

"Boateng'in ilk tercihi İtalya"

Boateng, İtalya'da devam etmek istiyor. Burada takım arıyor. Türkiye'de oynayacağını düşünmüyorum ama Beşiktaş'ın şansı Galatasaray'dan daha fazla. Çünkü 1 hafta önce Beşiktaş resmi teklif sundu.

"Beşiktaş'ın Vitor Hugo konusunda şansı yok"

Beşiktaş'ın Vitor Hugo konusunda şansı yok. Böyle bir olasılık kalmadı. Fiorentina, 2 gün önce Palmeiras'la anlaştı. Brezilya ekibi 5.5 milyon Euro ödeyecek. Palmeiras'ın Copa Libertadores kadrosunda Hugo yok diye anlaşma bozuldu deniyor ama bunlar doğru değil. 2 gün önce anlaşma kesinleşti.

Senin için hazırladığımız haberler