Canlı yayında flaş açıklaması: "Lazio, Yazıcı'nın transferi için kararlı..."

28.06.2019 - 16:57 | Son Güncellenme: 28.06.2019 - 19:57

Canlı yayında flaş açıklaması: "Lazio, Yazıcı'nın transferi için kararlı..."

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Lazio'nun Yusuf Yazıcı transferi konusunda ısrarcı olduğunu söyleyen Di Caprio'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yusuf Yazıcı, Lazio'nun gündeminde. Savic'in takımdan ayrılması durumunda ilk alternatif Yusuf. Trabzonspor ise 20 milyon Euro'dan daha fazla bonservis istiyor. Bu transferin olması çok büyük ihtimal. Çünkü Lazio, Savic takımdan ayrılırsa Yusuf'u kadrosuna katmaya kararlı.

"Napoli, Eljif transferinde kararlı"

Lazio Eljif Elmas'ı da kadrosuna katmak istiyor. Inter, Fiorentina ve Napoli de Eljif'i kadrosunda görmek istiyor. Bana göre Napoli bu transfer favori. Napoli Eljif için Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro değerinde teklif yaptı. Bence bu transfer bitecek. Napoli bu transfer kararlı.

"Cengiz Ünder, Roma'da kalacak"

Cengiz Ünder, Roma'da devam edecek. Everton'un ilgisi olduğu söylendi ama resmi teklif gelmedi. Roma, şu anda Cengiz'in devam etmesini istiyor. Bir başka takıma bugün itibariyle yok.

"Milan, Çalhanoğlu'nu kadroda tutmak istiyor"

Milan, Hakan Çalhanoğlu'yla devam etmek istiyor. Fakat iyi bir teklif gelirse, Milan'ın içinde bulunduğu göz önüne alınırsa bunu dinleyeceğini söyleyebilirim. Onun da takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Bu dönem itibariyle Türkiye'ye transfer olacağını da düşünmüyorum. 

Senin için hazırladığımız haberler