Canlı yayında flaş çağrı: "Olağanüstü kongre..."

13.05.2019 - 20:44 | Son Güncellenme: 13.05.2019 - 17:45

Beşiktaş kongre üyesi Hasan Bozkurter, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Fikret Orman'a ağır eleştirilerde bulunan Bozkurtel'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bunlar Beşiktaş'a yakışmıyor"

Kulüp batmış borç içine, konuşmak istiyoruz ama 10 kişi 10 dakika konuşabiliyor. Sonra başkan çıkıp, 'Burası demokratik bir yerdir' diyor. Bunlar Beşiktaş'a yakışmıyor. Kongreye egemen olmak için böyle şeyler yakışmıyor.

"Camiadan özür dilenmeli"

Başkan konuşunca bütün televizyonlar veriyor, biz konuşunca BJK TV bile yayınlanmıyor. BJK TV kimin malı? Bu kulüple ilgili haber alınabilecek tek kanal. Bunun için camiadan özür dilenmelidir.

"Bunlar idarecilere yakışmıyor"

Beşiktaş kongresinde olanları dürüstçe yazmayan çoğunluk kimden korkuyor? Haberleri gizleyerek kulüp zaten buraya geldi. Bu kadar borç niye oldu? Fikret Orman, 'Eve götürdük' diyor. 6-7 aydır kulüp personelleri para alamıyor. Parayı kime verdin? Yabancı futbolcular ve antrenörlere... O çalışanlar kim? Bunlar idarecilere yakışmıyor.

Beşiktaş'ta herkes konuşuyor ve herkes kulübün iyiliği için elini taşın altına koyuyor. Fikret Orman'ın düşünmeden konuşmaları zarar veriyor. Gel ispat et. Etmiyorsan ayıp bu ya.

"Kulübün önünü açın"

Kulübün önünü açın ve kulübü olağanüstü kongreye götürün. Bir daha da aday olmayın. Beşiktaş'ın önünü açın. Kimse kimseden fazla Beşiktaşlı değil. Hepimiz eşdeğeriz. Herkes Beşiktaş'ta daha güzel şeylerin olabilmesi için mücadele ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler