Canlı yayında flaş sözler: “Evet, biz suçluyuz!”

03.03.2020 - 19:23 | Son Güncellenme: 03.03.2020 - 16:41

Galatasaray'ın Eski İkinci Başkanı Işın Çelebi, Mustafa Cengiz yönetimiyle ilgili fikrini açıkladı. Galatasaray yönetimi ibra edilecek mi? Tekrar davası açılmasını nasıl yorumluyor? Adnan Polat yönetimi neden ibra edilmedi? Galatasaray'da ibra konusunda haksızlık yapanlar kimler? Işın Çelebi konuştu.

Canlı yayında flaş sözler: “Evet, biz suçluyuz!”

Galatasaray'ın Eski 2. Başkanı Işın Çelebi, sarı-kırmızılıların gündemine dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray şampiyon olacak mı? Ligdeki en ciddi rakipleri kimler? Mustafa Cengiz yönetimi ibra edilecek mi? Kemerburgaz projesi için ne düşünüyor? Galatasaray’da Adnan Polat’a kim haksızlık yaptı? Tüm bu sorulara Işın Çelebi yanıt verdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Işın Çelebi’nin açıklamaları şu şekilde:

Şampiyonluk yolunda Galatasaray’ın rakipleri

Çelebi, şampiyonluk yarışında Galatasaray ile beraber Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve DG Sivasspor'un çekişeceği fikrinde.

Işın Çelebi: “Stadyum çevresi bakım olarak kötü durumda”

Türk Telekom Stadyumu'nun artı ve eksilerini sıralayan Eski 2. Başkan, "Eskiden 10 bin seyirci ortalamasıyla oynarken, şu an 40 bin ortalama ile oynuyoruz. Bu önemli bir gelir. Fakat; stadın ve çevresi bakım olarak kötü durumda. Vadi İstanbul ile bağlantı noktaları oluşturulmalı, yollar geliştirilmeli." şeklinde konuştu.

Işın Çelebi: “Stadın çevresi geliştirilmeli”

Bir mimardan yetki alındığını, stat duvarlarına ince sarı kırımızı çizgilerin çekileceğini bildiren Çelebi, asıl önemli olanın stadın çevresinin geliştirilmesi gerektiği kanısında.

Işın Çelebi: "Stada üvey evlat muamelesi yapıldı"

Işın Çelebi, "Kadir Topbaş döneminde viyadükler ve bağlantı yolları yapılacaktı. Daha sonra bunlar hep iptal edilmiş. Stada biraz üvey evlat muamelesi yapıldı." dedi.

Işın Çelebi: "Galatasaray, bir aile olmalı"

Kemerburgaz'daki yerlerin değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Çelebi "Oraya futbol okulu yapılmalı. 100 dönümlük bir yer var orada. Değerlendirilmeli. Kemerburgaz, spor kompleksi olmalı. Gerekiyorsa A Takım da yararlanmalı. Galatasaray, bir aile olmalı. Öyle çekişmeler, çatışmalar olmamalı" ifadelerini kullandı.

Işın Çelebi: "Bizim suçumuz..."

Yönetimdeyken idari ibrasızlık iddialarıyla çokça mahkeme gören Eski 2. Başkan, “Bizim suçumuz stat yapmak, altyapı kurmak. Bizim suçumuz Florya’da ödenmemiş kiraları ödemek, bizim suçumuz Vakıfbank'a olan 320 milyon TL'lik borcu yapılandırmak" diyerek tepki gösterdi.

Işın Çelebi: "Bize haksızlık yapıldı"

Dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat'la beraber kendilerine karşı açılmış tüm davaları kazanarak çıktıklarını belirten Işın Çelebi, "Bize büyük bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Biz 5 kere dava kazandık Yargıtay'da. Yönetimin avukatlarının her seferinde tekrar dava açmasını kötü niyet olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

Adnan Polat yönetimine kim haksızlık yaptı?

Kendilerine kimlerin haksızlık yaptığı, bu kadar borcu kapatan ve Galatasaray'ı ileri taşımak için çabalayan bir yönetimi kimlerin ‘indirmek’ isteyebileceği sorusunu yanıtsız bırakan Eski Galatasaray 2. Başkanı Işın Çelebi isim vermek istemediğini, Galatasaray'ı bir aile olarak görmek istediğini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler