Canlı yayında flaş sözler: "Harun Tekin Fenerbahçe'nin 10 yılını kurtarır"

21.01.2019 - 14:54 | Son Güncellenme: 21.01.2019 - 17:54

Canlı yayında flaş sözler: "Harun Tekin Fenerbahçe'nin 10 yılını kurtarır"

Bursaspor Kulübü Eski Başkanı Remzi Cinoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Yeşil-beyazlıların Bursaspor’u yeneceğini savunan Cinoğlu, Harun Tekin’in Fenerbahçe’nin 10 yılını kurtaracağına inandığını ifade etti.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Remzi Cinoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

“Bursaspor’un Fenerbahçe’yi yeneceğini düşünüyorum”

Bütün borçları ödedikten sonra ve kasada para bıraktıktan sonra Bursaspor’dan ayrılmıştım. Bursaspor tarihinde bu bir ilkti. Maalesef daha sonraki yanlış politikalar Bursaspor’u pozisyona getirdi. Bursaspor transfer yapamayacak durumda. Sadece Fenerbahçe’yi değil, bütün takımları yenmekte zorlanan bir Bursaspor var. İşi transferle çözmek lazımdı. Bursaspor’da ciddi problemler var. Fenerbahçe’de de problemler bulunuyor. Bursaspor’un oyuncuları tüm sıkıntılara rağmen mücadele veriyor. Ben Bursaspor’un Fenerbahçe’yi yeneceğini düşünüyorum.

“Harun Tekin, Fenerbahçe’nin 10 yılını kurtarır”

Harun Tekin transferine karşı çıkmadım. Bu nitelikte bir oyuncunun bu fiyata gitmesine karşı çıkmıştım. Oyuncuları değeriyle satmak lazım. Bana göre Harun Fenerbahçe’ye çok ucuza gitti. Fenerbahçe kötü gidiyor. Harun da o kötü gidişat sebebiyle kötü gitti. Fenerbahçe kadrosu iyileşince bir 10 yıl Fenerbahçe kalesini kurtarır. Yeni bir kaleci aldırmaya gerek bırakmaz. Harun iyi ve nitelikli bir kaleci. Şu anki durumu yanıltmasın.

“Altyapıdan daha nitelikli oyuncular çıkarmak lazım”

Samet Aybaba gençlere şans veren bir hoca. Bursaspor’un altyapısında çok daha büyük değişiklikler yapmak lazım. Altyapıdan yukarıya alınan çocuklar göz doldursa da yeterli değil. Daha nitelikli oyuncular çıkarmak lazım. Bursaspor bunu yıllar önce yaptı. Şu andaki altyapı anlayışıyla üst yapıya çok nitelikli oyuncular çekmek zor görünüyor. Cavit Çağlar yönetiminde yapılan altyapı örneği var.

“Samet Aybaba altyapıdaki oyuncular için bir şans”

Bursaspor’da yönetimler hatalı transferler yaptı. İyi bir politika izlenmedi. Samet Aybaba altyapıdan oyuncu gelirse A Takıma alabilir. Oradan oyuncu çıkması lazım ki alsın. Tabi ki Samet Hoca’nın faydası olur. Nasıl olur? Altyapıdan çıkan oyuncuları oynatmaya sıcak bakan bir hoca var. Bu açıdan bir avantaj diye düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler