Canlı yayında İrfan Can - Visca pazarlığını açıkladı!

14.01.2021 - 14:44 | Son Güncellenme: 14.01.2021 - 15:08

Galatasaray transfer haberi... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer edilmesini talep ettiği İrfan Can Kahveci ve Edin Visca için Mustafa Cengiz'den açıklama geldi. İrfan Can Kahveci ve Visca, Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Canlı yayında İrfan Can - Visca pazarlığını açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme yönelik değerlendirmeler yaptı. Cengiz, Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci'nin transferi için Göksel Gümüşdağ ile görüşme yaptığını ifade etti. İrfan Can Kahveci ve Edin Visca Galatasaray'a transfer olacak mı? Detaylar haberimizde...

Mustafa Cengiz, İrfan Can Kahveci konusunda konuştu

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci ve Edin Visca transferini net bir dille basın toplantısında açıklamıştı. Gündeme yönelik basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mustafa Cengiz, bu konuya da değindi.

İrfan Can için Galatasaray'ın teklifi: 3 milyon Euro

Mustafa Cengiz, "İrfan Can için görüştüm. Göksel Bey de açıklamış. Ultraslan, 'görüşemezsiniz' dedikten sonra görüştüm. 3 milyon Euro verdim İrfan Can Kahveci için. Hayaller van Persie, gerçekler tam tersi. 13-14 milyon Euro isteniyor" ifadelerini kullandı. 

"İrfan Can'ı alır, ceketimi alır giderim"

Galatasaray'ın 1 numaralı ismi, "Bugün Galatasaray dünyanın en itibarlı kulüplerinden birisi. Yazarım mayıs sonuna çekleri, İrfan Can'ı da alırım. Sonra ceketimi alır giderim. Beni gebertseniz Galatasaray'ın geleceğini karartmam" dedi.

"Terim'in istediği isimlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor"

Öte yandan Cengiz, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamasında Fatih Terim'in istediği transferlerle ilgili görüşme ve pazarlıkların devam ettiğini de sözlerine ekledi. Cengiz, "Hocamız biz bu kadroyla yine şampiyon oluruz diyor. Hocamızın dediği isimlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Göksel Gümüşdağ ne demişti?

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, sarı-kırmızılı kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini ziyarete geldiğini, çay-kahve içtiklerini ancak transferle ilgili resmi bir görüşme yapmadıklarını dile getirdi.

"Arada ciddi fark var"

Gümüşdağ, Terim'in konuşmasının ardından da Başkan Mustafa Cengiz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan konuşmayla ilgili detay vermeyen turuncu-lacivertlilerin başkanı, "Arada ciddi farklar var" demekle yetindi.

Kahve fincanı göndermesi

Başakşehir, Fatih Terim'in açıklamasının ardından sosyal medya hesabından 'Kahve Fincanı' paylaşımı yapıp göndermeden bulunmuştu. Aynı şekilde milli yıldız İrfan Can Kahveci'nin en yakın arkadaşları olan Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı'nın da golden sonra yaptığı hareket de İrfan Can'a bir gönderme olarak algılanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler