Canlı yayında patladı: 'Siz kimsiniz'

04.11.2018 - 18:45 | Son Güncellenme: 04.11.2018 - 21:45

Canlı yayında patladı: 'Siz kimsiniz'

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu'nun değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

Ankaragücü takımına bir bakın. Yalçın Ayhan’ın Fenerbahçe maçında 3 kaburgası kırılıyor, İsmail Hoca oynatmak istemiyor ancak iğne ile sahaya çıkıyor. Takım olursan olursun, olamazsan olamazsın. Yoksa Trabzonspor’un kadrosuna, Ankaragücü’nün kadrosuna bakın...

Ünal Karaman Rodallega’yı oyundan alarak futbolcularına, seyircisine ihanet etti. Seyirci daha akıllı, kimi alkışlayacağını biliyor. Trabzonspor’da kimler oynamadı? Ayıptır. Para muhabbeti diyorlar, Ankaragücü takımından utanın. Her kulüp aynı ama futbolcusu da, teknik adamı da ahlaklı.

Sahaya çıkıyorsan, sonuna kadar hakkını vereceksin. ‘Benim paramı vermediler’ diyemezsin. Seyirci bunu bilmez. Para diyeceksen, sahaya da çıkma o zaman. Böyle bir düşünce olamaz aklında. Ya adam gibi oynarsın, ya da çeker gidersin.

'Ünal Karaman Trabzonspor formasını ezdirdi'

Ünal Karaman Rodallega’yı neden oyundan alıyor? Burak Yılmaz’ın altında ezildi. Trabzonspor ne olacak? Sizin ufak düşünceleriniz yüzünden Trabzonspor puan kaybetti. Ünal Karaman bugün takımın anasını ağlattı. Ünal Karaman Trabzonspor formasını ezdirdi, seyirciyi sattı.Ünal Karaman’ın bu akşam ağzını açmaması gerek.

'Siz kimsiniz?'

Fatih Terim duruşmalı savunma istemiş, hakemleri de talep etmiş. İsterse Bakanlar Kurulu da gelsin. Siz kimsiniz? Buna bir kişi karar verir, Tahkim Kurulu Başkanı. Teknik adamla hakem zaten karşı karşıya geldiler.

 

Galatasaraylı oyuncular 60. dakikadan sonra sahada yürüyor. Soldado'yu daha erken alsaydı iş bitmişti. Yabancı antrenörler, Türk oyuncuları tanımıyorlar. Galatasaray'ın iki stoperini tanıyan bir hoca Soldado'yu oynatırdı. Tempolu futbola ayak uyduramıyor mu diye sorsak, maçta bir tempo da yoktu.

'Trabzonspor Ünal Karaman için bitti'

Spor ahlakı olan ve olmayan insanları karıştırırsan Ünal Karaman baltayı taşa vurursun. Eğer korkuyorsan oraya çıkma. Bir oyuncuyu oyundan aldın diye diğerini de oyundan almak zorunda değilsin. Rodallega’yı sahanın her tarafında gördüm. Spor ahlakı olmayan kişinin adını ağzıma bile almayacağım. Bugün maçı Ünal Karaman vermiştir. Bence Trabzonspor Ünal Karaman için bitti.

Fatih Terim sözlü savunma istiyor, Hasan Şaş’ı da yanında götürecekmiş, hakemleri de istiyor...Böyle bir şey yok. Buna Tahkim Kurulu Başkanı karar verir ve görüşmelerin açık mı kapalı mı olacağına da başkan karar verir.

Türkiye Futbol Federasyonu, saha içine girecek kişileri belirleyen yönetmeliği düzenleseydi derbiden sonra yaşananların hiçbiri olmayacaktı.

Senin için hazırladığımız haberler