İlhan Palut, canlı yayında resmen açıkladı: Çaykur Rizespor'la...

07.06.2024 - 16:45 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 17:01

Son dakika transfer haberi: Süper Lig takımı Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut gelecek sezon için Karadeniz ekibi ile yeniden anlaştıklarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

İlhan Palut, canlı yayında resmen açıkladı: Çaykur Rizespor'la...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımı Çaykur Rizespor teknik direktör İlhan Palut ile yola devam kararı aldı. İlhan Palut'tan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. 

"Çaykur Rizespor'un başarısı için çalışacağız"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İlhan Palut, "Çaykur Rizespor'da sağ olsun yönetim kurulu ben ve ekibimle devam etmek istedi. Çaykur Rizespor'la yeni sezon için anlaştık. Gelecek sezon ben ve ekibim Çaykur Rizespor'un başarısı için çalışacağız" dedi.  

Jonjo Shelvey ile devam edilecek mi?

"Yeni sezonda Jonjo Shelvey devam edecek mi?" sorusuna ise Palut, "Jonjo Shelvey takımıza ciddi katkı sağladı. Shelvey, transferin son günlerinde kadromuza dahil oldu. Çok uzun süre oynama boşluğuyla aramıza katılsa da ligin büyük bölümünde takımıza ciddi katkılar sundu. Shelvey ve menajerine kulübümüz teklifini sundu, oyuncu cephesinden gelecek kararı bekliyoruz" cevabını verdi. 

"Emirhan Topçu'ya teklifler geldi"

Emirhan Topçu'yla ilgili olarak ise İlhan Palut, "Emirhan Topçu'ya sezon içerisinde transfer teklifleri geldi. Ancak şu aşamada son durumu bilmiyorum. Önümüzdeki 1 hafta Emirhan için belirleyici bir süreç olacaktır. Ben, Emirhan ile çalışmak istiyorum. Ancak takımımızda olmayacaksa da alternatifi için transfer çalışmalarımıza başlamamız gerekli" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler