Canlı yayında transferi açıkladı: Selmani, Azerbaycan yolcusu...

11.05.2020 - 14:31 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 14:39

Canlı yayında transferi açıkladı: Selmani, Azerbaycan yolcusu...

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, takımının file bekçisi Gentian Selmani'ye Azerbaycan Premier Lig'in güçlü ekibi Qarabağ'dan transfer teklifi geldiğini açıkladı.

Selmani, Qarabağ'ya transfer olacak mı? 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cenk Laleci, "Menemenspor olarak 10 gün önce toplandık. Şükürler olsun, takımımızda vaka yaşanmadı, tüm sonuçlar negatif çıktı. 12 Haziran'da ligler başlayacakmış gibi hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınından sonra futbol ekonomisinde daralma olacağını vurgulayan Laleci, "Koronavirüs salgını sonrasında futbol ekonomisinde küçülme olacaktır. Bu süreç sonrasında yabancı sayısını azaltmak çözüm değil, çözüm doğru yabancı futbolcuları transfer etmek ve altyapıya yatırım yapmak olacaktır." dedi. 

Qarabağ'dan teklif var

Gentian Selmani'nin transferi hakkında ise Cenk Laleci, "Gentian Selmani'yi sadece ülkemizdeki değil, yurt dışındaki takımlar da takip ediyor. Selmani için kulübümüze Qarabağ'dan teklif geldi. Kulübümüz, Qarabağ ile görüşmelerini sürdürüyor." açıklamasında bulundu.

28 maçta oynadı

Menemenspor ile sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan 22 yaşındaki Arnavut kaleci, ligde çıktığı 28 karşılaşmada forma giyerek ligin en istikrarlı oyuncularından biri oldu.

Senin için hazırladığımız haberler