Canlı yayındaki öpücükle anlaşılmıştı! Boşanıyorlar...

11.03.2021 - 15:05 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 15:09

Magazin haberleri… Real Madrid’in ve İspanya Milli Takımı’nın emekli efsane kalecisi Iker Casillas ve Sara Carbonero, beş yıl süren evliliklerinin ardından boşanıyorlar. İkilinin ilişkisi, İspanya Milli Takımı’nın, 2010 Dünya Kupası’nı kazandıktan sonra verilen bir röportajda, Casillas’ın Carbonero’yu öpmesiyle ortaya çıkmıştı. İşte detaylar…

Canlı yayındaki öpücükle anlaşılmıştı! Boşanıyorlar...

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Iker Casillas ve Sara Carbonero evliliği son buluyor. 2010 Dünya Kupası sonrası ilişkileri ortaya çıkan ikili, beş yılını evli geçirdikleri 12 yıllık ilişkinin ardından ayrılık kararı aldılar.

İspanyol magazin dergisi Lecturas’a göre, çiftin uzun süredir ayrı yaşadıkları iddia ediliyor. 7 ve 4 yaşlarında iki oğlu bulunan çift, çok zor günleri birlikte atlatmışlardı.

Efsane file bekçisi Iker Casillas, antrenmanda kalp krizi geçirip futboldan emekli olurken, Sara Carbonero da yumurtalık kanserine yakalanmıştı. Çift, beş yıl yaşadıkları Portekiz'den geçtiğimiz sene İspanya'ya taşınmıştı.

İddia sahibi dergiye göre, İspanyol kalecinin eşine kanser tedavisi sırasında destek olmadığı, Carbonero'nun verdiği bir röportajda ise, desteği için eşine değil, kız kardeşine teşekkür etmesi dikkat çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler