CANLI| Yomraspor-Kütahyaspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
14.01.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 11:09

TFF 3. Lig 18. haftasında Yomraspor kendi sahasında Kütahyaspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberimizde.

CANLI| Yomraspor-Kütahyaspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig'de 18. hafta heyecanı sürüyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda gibi meraklar sürmeye başlıyor. Devre arasının sona ermesinden sonra Yomraspor ile Kütahyaspor karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda ve ne zaman? İşte merak edilenler...

Yomraspor - Kütahyaspor maçı ne zaman?

Yomraspor ile Kütahyaspor bugün karşı karşıya gelecekler. Zorlu karşılaşma 14 Ocak'ta oynanacak. 

Yomraspor- Kütahyaspor maçı saat kaçta?

Yomraspor ile Kütahyaspor arasında oynanacak olan TFF 3. Lig karşılaşma 14.00'da ekranlara gelecek.

Yomraspor- Kütahyaspor maçı hangi kanalda?

Yomraspor ile Kütahyaspor arasında oynanacak olan TFF 3. Lig karşılaşması Fuchs Sports üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Fuchs Sports nedir?

2022/23 sezonundan itibaren iki yılı opsiyonlu olmak üzere beş yıl boyunca tff 2. lig ve tff 3. lig maçlarını yapay zeka destekli kamera sistemiyle online olarak canlı yayınlayacak olan lüksemburg merkezli medya kuruluşudur.

Fuchs Sports Türkiye Ne Zaman Gelecek?

İstanbul. TFF'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu liglerin yayın hakları 2022-2023 sezonundan itibaren 5 yıl boyunca Fuchs Sports Türkiye'ye devredildi.

Fuchs Sports nasıl indirilir?

Fuchs Sports Türkiye Google Play ve App Store üzerinden ”Fuchs Sports” diye aratarak uygulamayı indirebilirsiniz.Frenkansı bulunmamaktadır. Televizyonda izlemek için Smart TV sahibi olmanız gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler