CANLI | Young Boys - Aston Villa Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

17.09.2024 - 13:45 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 13:50

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İsviçre ekibi Young Boys ilk maçında İngiliz ekibi Aston Villa’yı konuk ediyor. İşte Young Boys - Aston Villa maçına dair tüm detaylar...

CANLI | Young Boys - Aston Villa Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Bu akşam Young Boys ile Aston Villa arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oluyor. İşte maça dair tüm detaylar...

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Galatasaray’ı mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya hak kazanan Young Boys, ilk hafta mücadelesinde bugün evinde Aston Villa ile karşılaşıyor.

Aston Villa'dan 4 maçta 3 galibiyet

Aston Villa ligde oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Yeni sezonda kaldığı yerden devam eden İngiliz kulübü Young Boys deplasmanına odaklandı. Unai Emery yönetimindeki Aston Villa’da Jhon Duran, Ollie Watkins, Lucas Digne gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Young Boys - Aston Villa maçının hakemi

Wankdorf Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Georgi Kabakov düdük çalarken yardımcılıklarını ise Martin Margaritov ve Dİyan Valkov üstlenecek.

Young Boys - Aston Villa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Young Boys - Aston Villa mücadelesi 17 Eylül Salı günü saat 19.45’te başlarken mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler