CANLI| Zalgiris- Fenerbahçe Beko maçını canlı izle (Maç linki)

19.01.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 15:42

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 22. haftasında deplasmanda Litvanya'nın Zalgiris Kaunas ekibiyle karşılaşacak. Maçın kanalı, linki ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

CANLI| Zalgiris- Fenerbahçe Beko maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu 22. karşılaşmasında Zalgiris Kaunas’a konuk oluyor. Zorlu maçın kanalı ve saati merak konusu olmaya başladı. İşte dev maça dair detaylar...

Zalgiris- Fenerbahçe Beko maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Zalgiris Kaunas ekibiyle 19 Ocak günü saat 21:00'de karşılaşıyor. Mücadele ise S Sport kanalından canlı olarak akatarılacak.

Maçın hakemi belli oldu

Karşılaşmayı Ilija Belosevic (Sırbistan), Joseph Bissang (Fransa), Thomas Bissuel (Belçika) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’de son olarak çift maç haftasında mücadele etti. Takımımız, haftanın ilk karşılaşmasında 9 Ocak Salı günü konuk ettiği Partizan’ı 91-76 ile geçti. Bir ara 17 sayı geriye düştüğü müsabakada çok önemli bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe Beko’da Tyler Dorsey 24, Marko Guduric 15, Nate Sestina ise 14 sayı üretti. 

Avrupa basketbolunda akla gelen ilk ekiplerden biri olan Zalgiris, basketbol faaliyetlerine 1944 yılında başladı. Yalnızca üç sene içerisinde ilk Sovyet Ligi şampiyonluğuna ulaşan Zalgiris, bu başarıyı ilerleyen dönemde dört kez daha tekrarladı.
 

Senin için hazırladığımız haberler