Cansu Özbay: "Çok güzel işler başaracağız"

Orhan Gülek
27.09.2021 - 14:45 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 14:55

Vakıfbank’ın ve Milli Takım’ın tecrübeli pasörü Cansu Özbay Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Cansu Özbay: "Çok güzel işler başaracağız"

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR - ÖZEL

Sultanlar Ligi’nin favorilerinden Vakıfbank’ın yeni sezon lansmanı yapıldı. Takımın maestrosu ve milli takımımızın tecrübeli pasörü Cansu Özbay, Ajansspor’un sorularını yanıtladı.

"Çok güzel bir şekilde bitirdik"

  • Yoğun bir yaz dönemi geçirdiniz. Yorgunluğunu attınız mı?

"Kesinlikle yorgunluğu attığımızı düşünüyorum. Yeni sezon için çok heyecanlıyım. Çok güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. Önümüzde çok güzel maçlar, çok güzel kupalar var. Umarım her şey bizim istediğimiz şekilde ilerler. Tabii ki yorucu bir yaz sezonu geçirdik ama çok güzeldi, çok güzel bir şekilde bitirdik. O yüzden yeni sezona motive bir şekilde geldik diyebilirim."

"Çok mutluyum onunla çalıştığım için"

  • Türkiye’de Naz Aydemir Akyol çok büyük bir pasör olarak ekol oluşturdu, siz de devam ettiriyorsunuz, bu üzerinizde bir baskı oluştuyor mu?

"Hayır oluşturmuyor, tam tersi çok mutluyum böyle bir şey olduğu için. Naz da gerçekten dünyanın en iyi pasörlerinden biri. Onunla birlikte de çalıştım. Çok mutluyum onunla çalıştığım için. Tabii ki o benim için çok başka yerde. Ben de sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendimi övmeyi sevmiyorum açıkçası."

"Bizim için fark etmiyor"

  • En dişli rakip olarak kimi görüyorsunuz bu sezon?

"Tek bir rakip söyleyemem. Bu sene takımların hepsi çok iyi oyunculara sahip. Sezon gösterecek en dişli rakibin kim olacağını. Biz sahaya çıkıp en iyisini yapıp kazanmaya odaklanacağız her zamanki gibi. Çünkü bizim için fark etmiyor rakibin ne kadar güçlü olduğu, biz her zaman kazanmaya odaklıyız. Biz Vakıfbank olarak her zaman kazanmak için oynarız. Ama bu sezon bütün rakipler çok güçlü, güzel maçlar oynayacağız bu sene."

"Giovanni’nin önderliğinde çok güzel işler başaracağız"

  • Milli Takımla 2024’te 1 numara oluruz diyebilir miyiz?

Bunu bilemeyiz ama milli takım olarak çok güzel gurur duyulacak bir performans segiledik, devamını geleceğine inanıyorum ilerleyen sezonlarda da... Biz böyle çalışmaya devam edersek Giovanni’nin önderliğinde federasyonumuzun önderliğinde umarım ki çok çok güzel işler başaracağız.

"Sadece futbol için yapılan bir şeydi"

  • Ünlülük biraz baskı oluşturuyor mu? Türk voleybolunun, oyuncuların bir bir tanınması sizi mutlu ediyor mu?

Tabii ki bu bizi mutlu eden bir şey. Çünkü herkes tarafından biliniyoruz onun dışında voleybolu izlettiriyoruz. Ünlü olmaktan çok bu bizim için daha değerli. En azından beni. İçin çok önemli. Belediyeler projeksiyon kurup bizim maçlarımızı veriyor. Bu çok gurur verici. Bu sadece futbol için yapılan bir şeydi. Şu an biz bunu başardık.

Senin için hazırladığımız haberler