Cansu Özbay ve Hande Baladın'ın sakatlık durumu ne, yarı finalde oynayabilirler mi?

06.08.2024 - 13:31 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 14:35

Filenin Sultanları'ndan Cansu Özbay ve Hande Baladın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek final maçında sakatlık yaşadı. Baladın ve Özbay olimpiyatlarda yarı finalde oynayabilecek mi?

Cansu Özbay ve Hande Baladın'ın sakatlık durumu ne, yarı finalde oynayabilirler mi?

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i geriden gelerek 3-2 yendi ve tarihinde ilk kez olimpiyatlarda yarı finale yükseldi. Maçta sakatlık yaşayan Cansu Özbay ve Hande Baladın'ın durumu ise merak edildi.

Hande Baladın ve Cansu Özbay'ın durumu nasıl?

Cansu Özbay, Çin karşısındaki mücadelede ayak bileğinden Hande Baladın ise dizinden sakatlık yaşadı. Ajansspor'un ulaştığı bilgilere göre ise Filenin Sultanları'ndan Cansu Özbay'ın olimpiyatlardaki yarı final maçında forma giyme ihtimali düşük. Hande Baladın'ın yarı finalde oynama olasılığı ise Özbay'a göre daha yüksek. Baladın, ağrı kesiciler ile yarı final maçına çıkabilir.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki rakibi kim olacak?
Habere Git

Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki yarı final maçı ne zaman?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 8 Ağustos Perşembe günü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı final maçına çıkacak. Filenin Sultanları yarı final maçını kazanırsa 11 Ağustos Pazar günü altın madalya için ter dökecek.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarı finalde yenilmesi durumunda ise 10 Ağustos Cumartesi günü üçüncülük maçına çıkacak ve bronz madalya mücadelesi verecek.

Santarelli'den sakatlık açıklaması

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, sakat oyuncuların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Bazı idmanlarda pasörlerimiz yoktu bile"

İtalyan çalıştırıcı, "Cansu, ayağındaki problemden ötürü bir aydır sadece bir saat antrenmanların bir parçası olabiliyordu. Elif'in yine benzer bir sıkıntısı söz konusuydu. Temmuz ayında iki pasörümüzde de büyük problemler varken üç hafta geçirdik. Bazı idmanlarda pasörlerimiz yoktu bile.

"Bugün çok özel bir iş başardık"

Gerçekten çok zordu. Bugün çok özel bir iş başardık. Türk voleybolu için, bu ülke için ve elbette Türkiye'deki insanlar için çok özel bir iş başardık. Elbette daha bitmedi. Bu çeyrek final bir şeyleri bizim için değiştirebilir" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler