Cansu Özbay'dan Vargas ve Egonu açıklaması: "Korktuğumuz olmuyor dersem yalan olur"

09.10.2024 - 00:14 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 00:40

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ın milli yıldızı Cansu Özbay yeni açıklamalarında Fenerbahçe Medicana'daki takım arkadaşları Meliha İsmailoğlu Diken ve Melissa Vargas'tan söz etti.

Cansu Özbay'dan Vargas ve Egonu açıklaması: "Korktuğumuz olmuyor dersem yalan olur"

AJANSSPOR - HABER

Milli pasör Cansu Özbay, Pena'nın YouTube kanalına konuk oldu. 'Buyrun Benim' programında konuşan Özbay açıklamalarıyla dikkat çekti.

"Meliha sahada kırılan dişlerinin parçalarını arıyordu"

Cansu Özbay ve Meliha İsmailoğlu Diken, 2 Ağustos 2021'deki Türkiye - Rusya maçında talihsiz bir kaza yaşadı. Maçın 5. setinde topa aynı anda müdahale etmek isteyen millilerimiz çarpıştı. Kazanın etkisiyle Diken'in ön dişleri kırılırken Özbay'ın ise dudağı patladı. Cansu Özbay yeni açıklamalarında bu olay hakkında ise "Aslında bu baya komik bir hikaye. Çünkü biz Meliha ile çarpıştığımızda asıl olay Meliha’nın başına geldi, dişleri kırıldı. Benim sadece damağımda ufak bir açılma oldu ama ben biraz genel olarak fazla reaksiyon verdiğim için herkes benimle ilgilenmeye başladı. Ama aslında Meliha sahada kırılan dişlerinin parçalarını arıyordu. Bu inanılmaz komik bir anıya dönüştü. Hâlâ konuşuyoruz.”

"Korktuğumuz olmuyor dersem yalan olur"

Cansu Özbay kendisine gelen 'Bazen smaçlar 100 km’den büyük hızlarla geliyor, o smaçları karşılayanların kolları, bilekleri nasıl dayanıyor?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Bazen biz de antrenman yaparken, Egonu’nun Vargas’ın smaçlarını karşılarken gerçekten zorlandığımız ve korktuğumuz oluyor. Olmuyor dersem yalan olur. Hatta ben bir kere Vargas’ın topunu suratıma yemiştim. 2-3 dakika kendime gelemedim diyebilirim. O yüzden bizde de morluklar oluyor. Çok normal."

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli'den eleştirilere yanıt: Bu benim hatam değil
Habere Git

"Çok farklı iki karakterim olduğunu söyleyebilirim"

Milli pasör Özbay açıklamalarında ayrıca "Sahada gerçekten bambaşka birine dönüşüyorum. Ama kendi özel hayatımda da bambaşka birine dönüşüyorum. Bunu ben de nasıl yapabildiğimi bilmiyorum. Ama çok farklı iki karakterim olduğunu söyleyebilirim. İyi örnek oluyorsam ne mutlu bana." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler