Cansu Özbay'dan Zehra Güneş açıklaması: "Herkese nasip olmaz"

04.10.2024 - 12:19 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 12:24

Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank'ın milli oyuncusu Cansu Özbay, takım arkadaşı Zehra Güneş hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Cansu Özbay'dan Zehra Güneş açıklaması: "Herkese nasip olmaz"

AJANSSPOR - HABER

VakıfBank'ın 27 yaşındaki pasörü Cansu Özbay, yeni sezon öncesi AA'nın sorularını yanıtladı. Özbay, takım arkadaşı Zehra Güneş hakkında da konuştu.

"Takımda bu yıl çok yetenekli oyuncular var"

Yeni sezon öncesi düşünceleri sorulan Cansu Özbay, "Çok yeni ve genç bir takımız. Bu, çok güzel bir şey. Herkes başarıya ve öğrenmeye aç. Giovanni ile herkesin çok daha iyi bir seviyeye geleceğine inanıyorum. Takımda bu yıl çok yetenekli oyuncular var. Hep beraber güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

"Kendimi ne kadar geliştirebilirim bunun için çalışacağım"

Hedeflerinden de bahseden Cansu Özbay, "VakıfBank'ı en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Daha sonrasında ise kendimi ne kadar geliştirebilirim bunun için çalışacağım" dedi.

"Zehra'yı tebrik ediyorum"

VakıfBank'ın yeni kaptanı Zehra Güneş hakkında da konuşan Özbay, "Çok mutluyum. Çok duygulandım. Altyapıdan yetişerek böyle bir kulübün kaptanı olabilmek herkese nasip olmayan bir şey. Zehra'yı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler